У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Група «Время и Стекло» припиняє існування. Анонсовано прощальний тур

Група «Время и Стекло» припиняє існування. Анонсовано прощальний тур

11 березня 2020
У середу, 11 березня, Надія Дорофєєва та Олексій «Позитив» Завгородній шокували своїх шанувальників новиною - дует «Время и Стекло» припиняє своє існування. Хлопці також анонсували прощальний тур.
 
Надія і Позитив записали відео на своєму YouTube-каналі, в якому розповіли причини завершення десятирічної історії проекту. Про це повідомляє Інформатор.
 
«Ми відчуваємо, що віддалися на 100% і зробили максимально все як «Время и Стекло». Як люди, які завжди любили дарувати радість, епатувати, робити нове - ми всіма клітинками душі відчуваємо, що готові до нового етапу. Спасибі всім, за те, що ви були з нами!», - розповіли артисти.
 
Як натякнув Позитив, учасники дуету продовжать свою діяльність окремо. «Ми просто продовжуємо свій шлях, ми працюємо, ми дружимо. Немає нічого поганого в тому, що кожен з нас як особистість може продовжити свій шлях далі», - сказав Олексій.
 
У найближчі півроку дует «Время и Стекло» проведуть у великому турі з шоу «Фінальні титри», після чого гурт дасть останній концерт, який відбудеться 11 вересня в палаці «Україна» в Києві.
 
Нагадаємо, за день до цієї новини «Время и Стекло» випустили ностальгічний кліп і натякнули в ньому на розпад гурту. У ролику усіма улюблені Надя Дорофєєва та Позитив з'являються перед великим екраном. Вони заспівали про те, що потрібно відпускати, але пам'ятати один одного виконавці будуть завжди.