У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Rock MOZART Le Concert

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Всі куплені квитки на 20 та 21 листопада дійсні на концерт 19.12

КОНЦЕРТ ШАЛЕНОГО ДРАЙВУ!
 
7 Солістів, Рок Бенд, Оркестр та Хор.
 
19 грудня на сцені Палацу студентів НЮУ
Rock MOZART Le Concert
Рок-Опера, що сколихнула світ!
 
У цей вечір розповідь про життя Моцарта перетвориться на шалений рок-концерт про силу пристрасті та справжній талант!
 
Провокаційне ексцентричне, приголомшливе життя Генія у музичному втіленні. Ви побачите історію кохання і смерті великого Моцарта, якого за правом можна вважати першим рок-музикантом в історії.
 
Сила і міць семи дивовижних голосів, епатажність Моцарта, рОковість його ворога Сальєрі, перше кохання до Алоізії Вебер, одруження з її сестрою Констанцою, відносини з власним батьком Леопольдом і сестрою Нанерль, що була другом та порадницею, та інші моменти життя та творчості Генія, про які ви не знаєте.
 
Незвичайне нове звучання оркестру, сценографія, ексклюзивні костюми та світлове шоу – геніальність ще ніколи не була настільки масштабною!
 
Подія, яку Ви запам’ятаєте НАЗАВЖДИ!
 
Не пропустіть цю яскраву можливість...
 
…побувати у Відні, Зальцбурзі та Парижі всього за 2,5 години та стати причетними до геніальності.
 
…зануритись у чарівництво прекрасної музики та першокласної сценічної гри вже 19 грудня о 19:00 у Палаці студентів НЮУ на Rock MOZART Le Concert!
 
Бунтар, що заперечує канони і несправедливість свого часу, чия доля буяла злетами і падіннями, шаленим коханням, розчаруваннями, зрадою та вірою, натхненням та творіннями, що по сьогодні дивують і захоплюють світ.
 
МОЦАРТ або САЛЬЄРІ?
 
Чи сумісні ГЕНІЙ і ЗЛОЧИН?
 
Зробіть свій ВИБІР!
 
Це щось ОСОБЛИВЕ для КОЖНОГО!
 
Rock MOZART Le Concert – те, що повинен побачити й почути кожен!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Rock MOZART Le Concert відбудеться 19 грудня 2021, 19:00, неділя в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.