У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр «Прекрасні квіти». Вистава «Криса»

12 березня 2020, 19:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Комедійний детектив в жанрі абсурду і коміксу.
 
Простий робочий хлопець в кінці трудового дня стає свідком бандитської перестрілки, внаслідок якої до нього в руки потрапляє таємничий чемодан. Цей предмет вже довгий час є основною метою двох безглуздих бандитів. І тепер у них з'явилася нова задача: розшукати, вбити і забрати валізу у нещасного хлопця.
 
Паралельно три ексцентричних детектива намагаються розслідувати справу про замахи, пов'язаних з цим валізкою. При цьому більшу частину часу вони з'ясовують особисті стосунки і підозрюють один одного.
 
Що знаходиться в валізці?
 
Як з цим пов'язана бабуся?
 
Хто з детективів зрадник?
 
Все це ви зможете дізнатися на виставі «ПАЦЮК».
 
Троє акторів розігрують відразу дві паралельні лінії: одна - замаху, друга - розслідування. Приємна музика, іскрометний гумор, захоплюючий сюжет і несподівані повороти подій занурять вас в атмосферу дивовижної детективної історії, на перший погляд абсурдною, але насправді не більш абсурдною, ніж наше життя.
 
Денис Чмельов - робочий хлопець, Детектив Сміт;
Артем Вусик - головний бандит, Детектив Спун;
Ігор Ключник - помічник бандита, Детектив Маєрс.
Тривалість: 1 година.
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр «Прекрасні квіти». Вистава «Криса» відбудеться 12 березня 2020, 19:00, четвер в Будинок Актора. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.