У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Гурт "СКРЯБІН" & Юрко Юркеш Юрченко

28 січня 2024, 19:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

28 січня 2024 року в resto&music hall PROBKA року відбудеться довгоочікуваний концерт справжніх друзів нашого закладу-гурту "СКРЯБІН", щоб заспівати разом з вами улюблених Скрябінських пісень, які не дають забувати хто ти, чому живеш і що рухає твоїм світом. 
 
Творчість Андрія Кузменка,  щирого патріота України і завзятого борця за правду, вже давно живе у серцях українських людей, а на сьогодні є  одним із провідників в історію українського духу і культури для усього світу.
 
Гурт "Скрябін " з приходом нового соліста Юрка Юркеш Юрченка отримав нове дихання.
 
 - "Для мене головне — передати сам настрій, позив цих пісень так, як це бачив Кузьма. Всі вони вже зіграні та переграні, тому наше завдання донести саме емоцію. Мені в піснях Скрябіна це й подобається: що в них є повний спектр емоцій від смішного до такого, що ти просто плачеш" — розповів Юркеш.
 
Зі сцени прозвучать найкращі пісні та хіти: "Сам собі країна" , "Люди, як кораблі", "Мовчати", "Старі фотографії", "Місця щасливих людей", "Мам", "Спи собi сама" та багато інших💙💛
 
Концерт проходить на підтримку ЗСУ. 
 
Протягом 2023 року гурт "СКРЯБІН" з великим успіхом завершив благодійний концертний тур “Skryabin Memory Tour” містами США ,Канади та Європи, де завдяки пожертвам глядачів, проведенню благодійних аукціонів та продажу квитків було зібрано більш ніж $100 000 доларів для реабілітації військових ЗСУ.
 
Ми обов’язково переможемо разом!💪
 
📅Дата та час: 28 cічня (неділя), 19:00
Open door 18:00
 
📍Локація: ресторан PROBKA resto&music hall на Сумській, 3
 
Нагадуємо - придбаний квиток на офіційному сайті є вхідним на концерт, що стосується бронювання столів, звертайтесь, будь ласка, за телефоном 📲050-401-01-40 або залиште свій номер у особистих повідомленнях – вам обов'язково передзвонять
 
Давайте проживемо найкращі моменти разом-коли на сцені гурт "Скрябін", в PROBKA – надлишок емоцій та почуттів.

Придбати квиток на Гурт "СКРЯБІН" & Юрко Юркеш Юрченко можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Гурт "СКРЯБІН" & Юрко Юркеш Юрченко відбудеться 28 січня 2024, 19:00, неділя в resto&music hall PROBKA. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.