У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Орган з флейтою та кларнетом

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Чарівне звучання світової класики. Велична міць органа з флейтою та кларнетом. Весняний концерт від музикантів-віртуозів:
 
Олена Удрас /орган, Україна-США/
Ігор Титаренко /кларнет, Україна/
Галина Крилова /флейта, Україна/
 
Програма
 
Л. Боельман. Готична сюїта.
К. М. Фон Вебер. Концерт для кларнета, 2 частина
А. Маллі. Токката
Ж. Бізе. Інтродукція до третьої дії з опери "Кармен"
Ж. Бізе. Прелюдія на музику з опери "Кармен"
К. Сен-Санс. Лебідь
П. Чайковський. Баркарола
П. Чайковський. Вальс квітів
Ю. Знатоков. Адажіо та Вальс з балету “Тріумф кохання”
Б. Мамин. Карл та Феліція з балету “Тріумф кохання”
І. Мішель. Джазова сюїта
А. П'яццолла. Oblivion
 
Особливість концерту в тому, що слухач насолодиться не лише органною музикою. Король інструментів "Alexander Schuke" звучатиме з кларнетом та флейтою. Програма насичена та включає шедеври різних композиторів світу.
 
Олена Удрас – викладачка органа та концертмейстер Одеської національної музичної академії ім. А. В. Нежданової, українська органістка, композиторка, аранжувальниця. Народилася в місті Києві. Лауреат міжнародних конкурсів і фестивалів, почесний член Американської Гільдії Органiстiв. Закінчила Одеську державну консерваторію імені А. В. Нежданової, клас професора А. Б. Зелінського. Проходила курс майстер-класів в Німеччині. Органному мистецтву навчалася в рiзних педагогiв кiлькох краiн. Гастролювала як органiстка та пiанiстка в багатьох містах Німеччини, Італії, Ізраїлю, Росії, Молдови, України, в Іспанії – в складі симфонічного оркестру. Тричі гастролювала в США, проводила майстер-клас з органного виконавства в Bates College. З раннього дитинства звернулася до музичної композиції, нинi також пише рiзноманiтнi твори. Олена Удрас – автор органних творів «Пісня дельфіна», «Дорога», «Над гірськими вершинами», Прелюдії, Фантазії, Токкати, Органний триптих тощо, а також для органа з солістами: «Сонет» на вірші Ш. Бодлера (для сопрано, віолончелі, флейти або саксофона, і органа), «Молитва» (сл. О. Удрас, для сопрано, меццо-сопрано, двох віолончелей та органа), «Покаяння» (для сопрано, меццо-сопрано, двох віолончелей та органа), «Ave Maria» (для меццо-сопрано, віолончелі та органа), Sanctus для хору й органа, також автор музики для фільму «Поза грою». Є автором багатьох органних транскрипцій. Учасниця багатьох Міжнародних органних фестивалів. Штатна органістка та музичний директор одеської реформатської церкви, З 2013 року є художнім керівником одеського міжнародного фестивалю органної музики “ODESSA MUSIC FEST “. В 2020 роцi брала участь у Фестивалi української органної музики за запрошенням Українського Культурного Фонду, випущенi компакт-диски.
 
Ігор Титаренко та Галина Крилова – артисти симфонічного оркестру Харківської філармонії. Виступають із симфонічним оркестром, у концертах камерної музики та з сольними програмами.

Придбати квиток на Орган з флейтою та кларнетом можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Орган з флейтою та кларнетом відбудеться 4 березня 2022, 18:30, п’ятниця в Харківська філармонія. (Органна зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.