У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр «Тимур». Вистава «Зелений прапор надії»

8 травня 2022, 15:00, неділя
Продаж призупинено
минула подія
Тривалість
01:00
6+

Про подію

"Зелений прапор надії".
 
Вистава про польського лікаря, педагога зі світовим ім'ям, письменника Януша Корчака, який найкраще вмів любити дітей. Януш Корчак - Людина, яка відмовилась бігти з єврейського гетто у Варшаві і разом з вихованцями єврейського будинку сиріт пішла в газову камеру фашистського табору смерті Треблінка. На сцені учасники вистави не грають, вони живуть, радіють, пустують. Зі сцени в зал ллється світло, захоплення дитинства. Діти щасливі, вони ще не знають, що за стінами їх школи твориться вселенське зло. Спектакль сповнений драматизму, але закінчується світлом.
 
Вистава про життя і подвиг. Василь Сідін засновник театру "Тимур" і режисер вистави "Євангеліє від Януша Корчака", вважав його кращим щепленням від антисемітизму. Вистава гастролювала містами України, Польщі, Німеччини.
 
Режисер постановник - Василь Сідін, керівник театру - Антон Жиляков.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр «Тимур». Вистава «Зелений прапор надії» відбудеться 8 травня 2022, 15:00, неділя в ДК Основ'янського району. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.