У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Танцювальна вистава "Бабавщина"

12 березня 2022, 19:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

"Імерсивний театр — одна з популярних форм сучасного інтерактивного театру, де глядача намагаються «занурити» в дію, що розгортається. Іммерсивний театр відрізняється від традиційного театру тим, що прибирає сцену і занурює публіку безпосередньо в гру акторів вистави."
 
У цій виставі глядачі не відокремлюються від її учасників межами залу та сцени. Дія розгортається безпосередньо навколо і серед вас, і тому ви станете не тільки і не так спостерігачами, як співучасниками.
 
Вистава огорне вас своїм чарівним потоком ліній зі сплетення трьох жіночих історій, простих і водночас складних, близьких і тих, що відгукуються всередині кожного з нас.
Присутність у дійстві допоможе пропустити його крізь себе, відчути, а іноді й пережити, те незмінне та важливе з чого складається наше життя – глибоко та сильно, душею та власною шкірою.
 
Сплав сучасного танцю та справжньої музичної етніки йдуть в обхід надуманої умоглядності, беруть за руку і проводять крізь ряд знаків і символів, що переплітаються і складаються в емблематичність образів і зрозумілих усім історій.
 
Хореографи постановники:
Єсауленко Вадим, Булгакова Ніна
 
Виконавці:
Булгакова Ніна
Мостова Анастасія
Журавльова Катерина
 
Використовувана музика
Сергій Старостін, Тіна Георгіївська & Сергій Лєтов, НЕТЕ, Ольга Сергєєва, Волковтріо, FolkbeatRF, Кеврольський хор, Таїсія Краснопєвцева.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Танцювальна вистава "Бабавщина" відбудеться 12 березня 2022, 19:00, субота в Ethnо Contemporary Ballet. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.