У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр "Нефть". «Колобок»

11 лютого 2022, 10:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Колобок» — лялькова вистава-комедія про пошуки себе серед стереотипів соціуму. Для дітей віком 7-15 років, а також для дорослих, яких цікавить тема самоідентифікації. Хоча дитина у 7 років ще не відчуває необхідності знаходити своє призначення, проте культура вже нав'язує правила — що вона має робити, яку професію обирати. Ця вистава стане м'якою підготовкою до майбутніх вимог соціуму.
 
Колобок — це дівчинка, яка відправляється в подорож у дорослий світ. Вона хоче побачити, які види діяльності існують і який напрям їй до душі. Бо соціум вже вимагає, щоб вона зробила вибір. Колобок зустрінеться с Зайцем — тімлідом айтішного стартапу, з Ведмедицею — колишньою зіркою з фільмів про Вінні Пуха та реклами желейних ведмедиків. Ще поспілкується з Вовком, який, намагаючись змінити свою хижу натуру, становиться веганом та шукає просвітлення. Останнім місцем знайомств для Колобка стає хмара, яка виявляється великою Лисицею.
 
Колобок щиро розповідає їй про свої пошуки і замислюється, чи потрібно шукати себе або ставати кимось. А може відкинути соціальні ролі, які тобі не до душі, і робити те, що хочется?
 
Приєднуйтесь до спільної подорожі з персонажами. Разом ви поринете у світ офісного життя з усіми його перевагами і недоліками, наприклад, емоційним вигоранням та палаючими дедлайнами. Зануритеся у яскравий шоу-бізнес, який вимагає постійної гри на публіку. Подивитеся на життя просвітленого вегана і надихнете Лисицю на роздуми щодо власного сенсу життя. 
 
Серед всього різноманіття ми будемо вчитися аналізувати різні моделі життя, але завжди шукати те, що важливо саме нам.
 
Актори та акторки:
 
Владислава Ченцова — Ведмедиця, Лисиця
 
Ярослав Подшивалов — Вовк, Заєць
 
Олена Баженова — Колобок
 
Автори сценарію та режисури, художники і автори ляльок: Владислава Ченцова, Ярослав Подшивалов, Олена Баженова
 
Юлія Ліннік — продюсерка

Придбати квиток на Театр "Нефть". «Колобок» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр "Нефть". «Колобок» відбудеться 11 лютого 2022, 10:00, п’ятниця в Театр "Нафта". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.