У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Uratsakidogi

9 квітня 2022, 19:00, субота
Продаж призупинено
минула подія
Увага! Час початку концерту може корегуватися організаторами у день заходу! Початок концерту може бути затримано на одну та більше годин. Сервіс "Інтернет-Білет" не несе відповідальності за зміну часу, точний час початку можно дізнатись у самому місці проведення заходу.

Про подію

Всесвіт Блек Хопа продовжує розширюватися.
 
Музично-містичний Орден Uratsakidogi утворився в 1997 році і за наступні 20 років випустив 8 повноцінних альбомів, витриманих у найрізноманітніших стилях: від грайндкору та реггі до шансону та дет-металу.
 
Протягом усієї своєї історії Орден продовжував експерименти з музичними напрямами, доки зупинився на новому варіанті звучання, витриманому з кінця хіп-хопу і блек-металла. Таким чином, у 2018 році, на світ з'явився альбом Black Hop, що дав назву не просто новому унікальному жанру, а цілого Всесвіту.
 
«Black Hop» став поворотною точкою в історії колективу, знову відкрив Uratsakidogi любителям музики по всьому світу, а кліп на композицію «Блек Хоп на районі» набрав майже 2 мільйони переглядів у YouTube.
 
У 2019 році гурт вирушив у великий тур, відігравши загалом понад 30 концертів у Росії, Латвії, Литві, Естонії, Польщі, Німеччині, Бельгії, Франції та Швейцарії.
Звук нового альбому став помітно більш насиченим, агресивним і похмурим. Але при цьому Uratsakidogi зуміли зберегти фірмову іронію, властиву колективу протягом його багаторічної історії. І якщо перший альбом у стилі Блек Хоп тільки натякнув на зародження нової музичної течії, то друга платівка колективу остаточно оформила його як жанр, що повністю відбувся.

Придбати квиток на Uratsakidogi можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Uratsakidogi відбудеться 9 квітня 2022, 19:00, субота в LF club. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.