У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Осіння симфонія

12 листопада 2021, 18:30, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

12 листопада у залі будинку Алчевських відбудеться концерт “Осіння симфонія” МАСО “Слобожанський” під орудою диригента Віталія Ляшка. Програма концерту потішить меломанів ліричністю та тонким вплетінням народних мелодій.
 
ПРОГРАМА:
В.Сметана, симфонічна поема "Влтава"
П.Чайковський, увертюра-фантазія "Ромео та Джульєтта"
О.Бородін, симфонія №2 "Богатирська"
 
Всі твори, що увійшли до програми виступу поєднують безсмертні теми любові та героїзму.
 
Симфонічна поема «Влтава» належить до циклу «Моя Батьківщина», що складається з 6-ти поем, та саме «Влтава» є найбільш яскравою з усіх. В її основу покладена поетична програма, в якій тема Батьківщини втілена в образі величної річки Влтави, що протікає через всю Чехію. Картини ж народного життя, що відкриваються у різних епізодах поеми, слідують одна за одною, ніби виникаючи перед очима того, хто пливе річкою.
 
Увертюра-фантазія «Ромео і Джульєтта» П.І.Чайковського - це видатний твір світової класики, написаний на сюжет однієї з ранніх трагедій Шекспіра. Композитор не слідував за всіма деталями літературного сюжету, а втілив у музиці основний драматургічний конфлікт і в узагальненому вигляді передав головну ідею твору - оспівав силу кохання та показав її перевагу над злом та смертю.
 
Друга симфонія, відома як “Богатирська” займає центральне місце в творчому здобутку Олександра Бородіна. Це монументальне епічне полотно, що розповідає про героїчне минуле рідного народу, змальовує барвисті картини його життя та побуту, переконливо розкриває національний характер.
 
Подія відбудеться у безпечному форматі згідно карантинних вимог, Постанови КМУ №848 від 16.09.20 р. та Постанови КМУ №641 від 22.07.20 р.
Дотримуйтесь маскового режиму та будьте здорові!

Придбати квиток на Осіння симфонія можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Осіння симфонія відбудеться 12 листопада 2021, 18:30, п’ятниця в ДК Міліції (Будинок Алчевських). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.