У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ALEXANDER SCHUKE FEST

Продаж припинено
минула подія

Про подію

9 січня  2022 року 18:30 Органний зал Харківська філармонія
 
 Різдвяний органний фестиваль “ALEXANDER SCHUKE FEST”
 
Олена Удрас /орган, Україна, м. Одеса/
 
Анна Степанова /саксофон, Україна, м. Одеса/
 
 
Програма
 
1 відділення
 
Г. Ф. Гендель. Радій, світе!
 
Г. Ф. Гендель. Соната соль мінор
 
Й. С. Бах. Фантазія та фуга ля мінор
 
Й. С. Бах. Арія
 
О. Удрас. Токката
 
І. Іпатов. Ностальгія за Єрусалимом
 
 
2 відділення
 
 
А. Вівальді. Слава у вищих Богу
 
А. Вівальді. Ніч
 
Карг-Елерт. Подякуємо нашому Господу.
 
Карг-Елерт. Північне сяйво
 
Шумилов. Ірландська сюїта
 
Англійська мелодія “Перше Різдво”
 
Е. Морріконе. Cinema Paradizo
 
І. Берлін. Біле Різдво
 
Дж. Майкл. Last Christmas
 
Дж. Стайн. Let it snow
 
А. П'яццолла. Лібертанго
 
Про солісток
 
Олена Удрас – викладач органа та концертмейстер Одеської національної музичної академії ім. А. В. Нежданової, українська органістка, композитор, аранжувальник. Народилася в місті Києві. Лауреат міжнародних конкурсів і фестивалів, почесний член Американської Гільдії Органiстiв. Закінчила Одеську державну консерваторію імені А. В. Нежданової, клас професора А. Б. Зелінського. Проходила курс майстер-класів в Німеччині. Органному мистецтву навчалася в рiзних педагогiв кiлькох краiн. Гастролювала як органiстка та пiанiстка в багатьох містах Німеччини, Італії, Ізраїлю, Росії, Молдови, України, в Іспанії – в складі симфонічного оркестру. Тричі гастролювала в США, проводила майстер-клас з органного виконавства в Bates College. З раннього дитинства звернулася до музичної композиції, нинi також пише рiзноманiтнi твори.
 
 Олена Удрас – автор органних творів «Пісня дельфіна», «Дорога», «Над гірськими вершинами», Прелюдії, Фантазії, Токкати, Органного триптиха тощо, а також для органа з солістами: «Сонет» на вірші Ш. Бодлера (для сопрано, віолончелі, флейти або саксофона, і органа), «Молитва» (сл. О. Удрас, для сопрано, меццо-сопрано, двох віолончелей та органа), «Покаяння» (для сопрано, меццо-сопрано, двох віолончелей та органа), «Ave Maria» (для меццо-сопрано, віолончелі та органа), Sanctus для хору й органа, також автор музики для фільму «Поза грою». Є автором багатьох органних транскрипцій. Учасниця багатьох Міжнародних органних фестивалів. Штатна органістка та музичний директор одеської реформатської церкви, З 2013 року є художнім керівником одеського міжнародного фестивалю органної музики "ODESSA MUSIC FEST ". В 2020 роцi брала участь у Фестивалi української органної музики за запрошенням Українського Культурного Фонду, випущенi компакт-диски.
 
Анна Степанова
 
Народилася 11 листопада 1983 року в Одесі. В 2000-ому закінчила середню спеціальну музичну школу імені проф. П. С. Столярського по класу саксофона в доцента Михайла Крупея та дитячу театральну школу за спеціальністю «естрадний вокал».
 
У 2004 р. закінчила Російську академію музики імені Гнесіних за спеціальністю «естрадний вокал» (клас Раїси Саєд-Шах). У 2005 р. закінчила РАМ імені Гнесіних за спеціальністю «саксофон» (клас професора Маргарити Шапошнікової). У 2007 р. закінчила асистентуру-стажування за спеціальністю «саксофон» у РАМ імені Гнесіних. З 2020 займається в аспірантурі НМАУ імені Чайковського.
 
Лауреат міжнародних конкурсів та міжнародних фестивалів:
 
1998 рік. «Земля під білими крилами», Білорусь, м. Мозир: Гран-прі, 1998; 4-й дитячий фестиваль джазової музики ім. Л. Утьосова, м. Південний: перша премія;
 
1999 рік. «Ранкова зірка», о. Кіпр: перша премія;
 
2000 рік. "До, ре, мі", м. Єреван, Вірменія: третя премія;
 
2001 рік. Міжнародний конкурс молодих музикантів-виконавців на духових та ударних інструментах, м. Тольятті, Росія: перша премія;
 
1999 рік. «Ранкова зірка», о. Кіпр: перша премія;
 
2000 рік. "До, ре, мі", м. Єреван, Вірменія: третя премія;
 
2001 рік. Міжнародний конкурс молодих музикантів-виконавців на духових та ударних інструментах, м. Тольятті, Росія: перша премія;
 
2002 рік. «Сибірські музичні асамблеї», Новосибірськ, Росія: перша премія в номінації «вокал», друга премія в номінації «інструментальна музика»;
 
2003: "Сельмер-Париж в Україні", м. Київ, Україна: друга премія; "Каунас-2003", Литва: Гран-прі;
 
2005, 2006, 2007 р., «Відкрита Європа», м. Москва, Росія: друга премія.
 
 
 Концертна діяльність
 
Виступи з сольними програмами та в супроводі філармонічних оркестрів. Москва, зал ім. П. Чайковського: оркестр ім. Ю. Сілантьєва, "Вівальді-оркестр" С. Безродний; державний академічний Малий театр України;
 
Гастрольні подорожі: Санкт-Петербург, Мурманськ, Кишинів, Гомель, Мінськ, Київ; Китай - з концертами та майстер-класами.
 
Солістка Одеського муніципального духового оркестру імені народного артиста України А. Саліка; солістка Одеської обласної державної філармонії.
 
Артистка Selmer Paris, BG France та Silverstein works, JLV.
 
Репертуар включає музику різних стилів: від музики бароко до музики XXI століття, написаної українськими та європейськими композиторами, а також стиль етно.
 
 
Активно співпрацює зі студентами Китаю, встановлюючи професійні контакти, залучаючи їх до участі та організації міжнародних проектів – концертів, конкурсів та фестивалів.
 
Фестивальна діяльність.
 
З 2013 року Анна Степанова – засновник та президент міжнародного конкурсу «Золотий саксофон» та міжнародного фестивалю «Сакс Академія» (м. Одеса, м. Київ); організатор абонементу саксофонної музики "Сакс-революція" в Одеській філармонії.
 
Громадське визнання: лауреат конкурсу незалежної регіональної суспільно-політичної газети «Вечірня Одеса» пам'яті її першого редактора Бориса Дерев'янка: «Люди справи – 2018». У 2020 р. нагороджена почесною грамотою Посольства Королівства Бельгія в Україні за визначний внесок у розвиток культурних зв'язків між Україною та Бельгією.
 
    

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

ALEXANDER SCHUKE FEST відбудеться 9 січня 2022, 18:30, неділя в Харківська філармонія. (Органна зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.