У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Chris Norman

17 травня 2022, 19:00, вівторок
Продаж призупинено
минула подія
До
5 років
Включно
Безкоштовно
На руках

Про подію

Легендарний автор, виконавець та мультиінструменталіст Кріс Норман виступить у Харкові з live-бендом!
 
Британський співак Кріс Норман прославився як музикант класичного складу колективу Smokie . У 70-ті кожна десята композиція групи набувала статусу міжнародного хіта, а турне команди проходило по всій Європі та Австралії. Піка популярності колектив досяг у 1978 році, коли вийшов знаменитий диск Smokie «The Montroux Album». Тоді ж Кріс Норман вперше спробував себе як сольний виконавець, співаючи дуетом із Сьюзі Кватро. Так з'явилася композиція "Stumblin'In", яка миттєво стала світовим шлягером.
 
У 80-ті Кріс Норман почав співпрацювати з популярним німецьким продюсером, автором та виконавцем Дітером Боленом (Modern Talking) . Пісня Midnight Lady повернула Нормана на вершини всіх європейських чартів, сингл отримав масу захоплених відгуків критиків і з тих пір вважається відправною точкою в сольній кар'єрі артиста. Сьогодні в біографії Кріса понад два десятки успішних альбомів, проте зупинятися він не збирається, продовжуючи випускати свіжі релізи та платівки.
 
у Харкові Кріс Норман виступить із live-бендом. У ККЗ "Україна" прозвучить спеціальна програма, до якої увійдуть найкращі рок-композиції та балади із сольної творчості артиста, а також усі золоті хіти Smokie . Цілком точно, це свято не обійдеться без "What Can I Do", "I'll Meet You At Midnight" та всіма улюбленої "Living Next Door To Alice"!
 

Придбати квиток на Chris Norman можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Chris Norman відбудеться 17 травня 2022, 19:00, вівторок в ККЗ "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.