У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Святковий органний концерт до Дня Святого Миколая

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Святковий органний концерт до Дня Святого Миколая
 
Солістка – Олена Удрас /орган, Одеса/
 
День Святого Миколая в Харківській філармонії
 
Святковий настрій створює король інструментів – орган 
 
Легка класика для всієї родини
 
Олена Удрас – відома як талановита виконавиця та композитор 
 
 
Г. Ф. Гендель. Музика королевського фейєрверка 
Г. Бем. Отче наш, Иже еси на небесех!
Г. Ф. Гендель. Пассакалія
Й. С. Бах. Фантазія ля мінор 
П. Манц. Арія 
Л. В’єрн. Дзвони
Г. Невін. Токката ре мінор 
Т. Дюбуа. В раю
 
Варіації на тему Паганіні
 
С. Рахманінов. Прелюдія до-діез мінор 
Дж. Маклаган. Bach's strathspey 
Ходить по землі Святий Миколай
 
Щедрик
 
Олена Удрас – викладач органа та концертмейстер Одеської національної музичної академії ім. А. В. Нежданової, українська органістка, композитор, аранжувальник.  Народилася в місті Києві. Лауреат міжнародних конкурсів і фестивалів, почесний член Американської Гільдії Органiстiв. Закінчила Одеську державну консерваторію імені А. В. Нежданової, клас професора А. Б. Зелінського.  Проходила курс майстер-класів в Німеччині. Органному мистецтву навчалася в рiзних педагогiв кiлькох краiн. Гастролювала в якостi органiстки та пiанiстки в багатьох містах Німеччини, Італії, Ізраїлю, Росії, Молдови, України, в Іспанії – в складі симфонічного оркестру. Тричі гастролювала в США, проводила майстер-клас з органного виконавства в Bates College. З раннього дитинства звернулася до музичної композиції, нинi також пише рiзноманiтнi твори.
 
Олена Удрас – автор органних творів «Пісня дельфіна», «Дорога», «Над гірськими вершинами», Прелюдії, Фантазії, Токкати, Органного триптиха тощо, а також для органа з солістами: «Сонет» на вірші Ш. Бодлера (для сопрано, віолончелі, флейти або саксофона, і органа), «Молитва» (сл. О. Удрас, для сопрано, меццо-сопрано, двох віолончелей та органа), «Покаяння» (для сопрано, меццо-сопрано, двох віолончелей та органа), «Ave Maria» (для меццо-сопрано, віолончелі та органа),  Sanctus для хору й органа, також автор музики для фільму «Поза грою». Є автором багатьох органних транскрипцій.
 
Учасниця багатьох Міжнародних органних фестивалів.
 
Штатна органістка та музичний ді⁠ректор одеської реформатської церкви, З 2013 року є художнім керівником одеського міжнародного фестивалю органної музики "ODESSA MUSIC FEST ". В 2020 роцi брала участь у Фестивалi української органної музики за запрошенням Українського Культурного Фонду, випущенi компакт-диски.

Придбати квиток на Святковий органний концерт до Дня Святого Миколая можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Святковий органний концерт до Дня Святого Миколая відбудеться 19 грудня 2021, 18:30, неділя в Харківська філармонія. (Органна зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.