У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Ознайомлювальний політ на реактивному літаку Л-29 (8:00-19:00)

28 листопада 2021, 08:00, неділя
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Перед придбанням квитка необхідно зв'язатись з менеджером для узгодження особливостей замовлення і часу виконання послуги .
Контактна особа: 0509518622
 
 Політ на літаку Л-29 в кабіні з льотчиками пілотажної групи Харківського аероклубу - єдиною в Україні діючої групи на реактивній техніці - напевно розширить список ваших незабутніх вражень та емоцій. На аеродромі «Коротич» ви можете виконати ознайомлювальний політ поодинці, а можете - разом з друзями в складі пари або трійки Л-29.
 
Ми пропонуємо програму польоту на вибір: від простого ознайомчого до польоту на вищий пілотаж. Складність програми залежить від вашого бажання. Реактивні Л-29 - літаки, здатні на виконання більшості існуючих фігур вищого пілотажу. Це перевороти, петлі, косі петлі, бойові розвороти, вертикалі, повороти на вертикалях, вертикальні вісімки, розпуск тюльпаном, розпуск вікторія, серце, зустрічний пілотаж, петля в петлі і багато іншого. Діапазон перевантажень: - 4/+8 g. В ході польоту ви постійно на зв'язку з пілотом і можете регулювати рівень складності програми.
 
Додатково ви можете замовити відеозйомку польоту, щоб відтворити цю видовищну пригоду. Можливі зйомки в кабіні і з землі. За індивідуальним запитом ми підготуємо чудовий кліп про ваш політ.
 
Політ в реактивному літаку на висоті 150-1500 м на швидкості 200-650 км/год
 
    • 15 хвилин, простий пілотаж
    • 1 людина
    • 20 000 грн.
 
Політ на вищий пілотаж:
 
    • 20 хвилин, складний та вищий пілотаж
    • 1 людина
    • 24 500 грн.
 

Ви можете придбати подарунковий сертифікат на ознайомлювальний політ для особливої людини! 
 
• Ознайомлювальні польоти виконуються по суботах і неділях. Можливості вильотів в будні дні проговорюються індивідуально.
• Кожне місце в літаку застраховане
• Особи в стані алкогольного та наркотичного сп'яніння до польотів не допускаються!
• Обмеження за віком: до польотів на літаку ХАЗ-30 допускаються особи з 14 років з письмового дозволу батьків.
• Польоти не виконуються з будь-якими симптомами простудних захворювань. А також після недавніх травм, якщо ви ще не відновилися.
  • Обмеження по вазі для легких і пілотажних літаків - не більше 120 кг.
• Приїзд на аеродром - не менше ніж за 30 хвилин до запланованого часу вильоту. Ви проходите КПП, підходите на маніфест, заповнюєте заявку, проходите медогляд, інструктаж, підготовку до польоту на землі, і готові підкорювати повітряний простір!
• Льотна погода або умови для здійснення польотів. Умови для виконання польотів: мінімальна видимість 2 км, нижній край хмарності - 450 метрів. Протипоказання до виконання льотної роботи - рясні опади, туман, пориви вітру більше 12 метрів в секунду, грози, обмерзання, сильна турбулентність.
 
ЯК ДІСТАТИСЯ 
 
Аеродром «Коротич» - Харківська обл., сел.Коротич, вул.Сонячна, 42.
Від ст.м. «Холодна гора»: з автобусного терміналу транспортом у бік Люботина до зупинки «Новий Коротич» / «Аеродром «Коротич». Або на авто - від вул. Полтавський Шлях трасою M-03 (E-40), проїжджаємо смт. Пісочин, сел.Коротич, рухаємося далі до покажчика «Новий Коротич», поворот праворуч за знаком «Новий Коротич» / «Аеродром «Коротич» - перед АЗС «ОККО». 
 
При форс-мажорних обставинах, в разі яких послуга не може бути наданою у дату, вказану на придбаному квитку, звертайтесь на гарячу лінію. Квиток обмінювати не потрібно.
 
До форс-мажору відносяться:
 
-Обмеження чи заборона польотів органами влади (авіаційними, цивільними, військовими);
-Обставини непереборної сили.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Ознайомлювальний політ на реактивному літаку Л-29 (8:00-19:00) відбудеться 28 листопада 2021, 08:00, неділя в Аеродром "Коротич". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.