У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Бізнес-баттл Taktika.Ресторани

7 жовтня 2021, 19:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

7 жовтня в Promodo Hub відбудеться бізнес-баттл Taktika.Ресторани. Спікери першого івенту: Вілен Дініелян —засновник мережі ресторанів Roll Club і Watatsumi, та Анастасія Латкіна — засновниця мережі ресторанів Farsсh, Buhari і CHOO Izakaya.
 
Формат івенту — Q&A шоу. Він не передбачає довгих презентацій, а в більшій мірі полягає з відповідей на питання, які спікери обирають на екранах.
 
Питання стосуватимуться операційних процесів у ресторанній сфері, маркетингу, автоматизації бізнесу, пошуку підрядників, управління командою, та інших бізнес-аспектів.
 
Окремим планується блок "Незручних питань", які стосуються моральних і етичних принципів: як власних, так і бізнесу в цілому. Коротко відповісти на ці питання зможе кожен гість у залі, проголосувавши "так" або "ні" онлайн, а результати відразу ж побачити на екранах. Спікери ж будуть давати розгорнуті відповіді, пояснюючи свою точку зору.
 
Модератором Taktika.Ресторани у Promodo Hub виступить Юлія Мєльохіна - співзасновниця консалтингового бюро у сфері гостинності і корпоративної культури B&M advising bureau. У Юлі великий досвід роботи в ресторанному бізнесі, зокрема, в First Line Group.
 
Ставай свідком бізнес-шоу TAKTIKA та надихайся успішними історіями підприємців!

Придбати квиток на Бізнес-баттл Taktika.Ресторани можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Бізнес-баттл Taktika.Ресторани відбудеться 7 жовтня 2021, 19:00, четвер в Promodo Hub. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.