У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр "Нефть". Вистава "УКРАЇНСЬКА ОДІССЕЯ. ХА"

11 вересня 2021, 19:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

«УКРАЇНСЬКА ОДІССЕЯ. ХА»
 
Продовжуючи свої мандри, Одіссей потрапляє у місто, де все ціле, однак зруйноване забуттям. Це Харків — столиця України. Містом править Лотос — лідер, що дарує людям насолоду на тлі загального занепаду. Раз по раз у місті проводяться вибори нового голови на громадських голосуваннях, однак голова щоразу залишається тим самим.
 
З прибуттям Одіссея жителі мегаполісу бачать у ньому новий початок, нового лідера. Одіссей закликає будувати нове суспільство. Та в якийсь момент йому пропонують скуштувати місцевого чудодійного напою, після чого Одіссей поринає у забуття і втрачає себе в мегаполісі. Тепер все місто набуває обрисів його мрії, зустрічі з Пенелопою, до якої він так прагне. 
 
Чи зможе Одіссей вирватися із забуття, відчути реальний світ та продовжити свій шлях додому? Чи зможуть жителі мегаполісу згадати минуле і відбудувати місто? Чи можемо ми розпізнати популізм та інструменти маніпуляцій, на які ведемось?
 
«Українська Одіссея. Ха» — це імерсивна вистава, що поєднує документальні історії учасників, прикладні дослідження, статистику та театр ляльок. Проєкт є другою серією театрального серіалу «Українська Одіссея» театральної компанії DollMen, що передбачає 5 вистав-епізодів у різних містах України (Київ-Львів-Харків-Одеса-Київ). Імпульсом серіалу є образ героя-мандрівника з «Одіссеї» Гомера та «Улісса» Джеймса Джойса, на основі якого автори міркують про війну, еволюцію суспільства та героїзацію, ПТСР, маніпуляції в масмедіа.
 
Режисери вистави — Дмитро Костюминський та Артем Вусик
 
Актори та акторки:
 
Олена Баженова
Данило Мандзюк
Ярослав Подшивалов
Владислава Ченцова
Юлія Лінник

Придбати квиток на Театр "Нефть". Вистава "УКРАЇНСЬКА ОДІССЕЯ. ХА" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр "Нефть". Вистава "УКРАЇНСЬКА ОДІССЕЯ. ХА" відбудеться 11 вересня 2021, 19:00, субота в Театр "Нафта". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.