Арт-фільм «4 Обличчя Мони Лізи»

28 серпня 2021, 18:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

28 серпня 18-00 в Fabrika.space
Найочікуваніший Арт-фільм 2020 року
«4 Обличчя Мони Лізи»
 
Коли: 28.08.21
Початок: 18-00
Вартість квитка: 100,00 грн.
 
Мова фільму: озвучений українською мовою. 
Важливо: Посадка в залі вільна.
адреса: м. Харьков, ул. Благовіщенська 1, 2 поверх, синій зал.
 
Режисер: Лука Тровеллезі Чезана
Сценарист: Клаудіо Чентіоні
 
Яку таємницю приховує найвідоміший портрет в історії? Арт-фільм «4 обличчя Мони Лізи» виходить в український прокат. 
Унікальне дослідження ідентичності портрета - вперше в історії кінематографа.
 
Незважаючи на значну кількість досліджень, присвячених да Вінчі, його особистість і творчість досі оповиті безліччю загадок. Одна з них - хто насправді став прототипом найвідомішою його картини, «Джоконди»?
 
Новий документальний арт-фільм «4 обличчя Мони Лізи» (Monna Lisa identity), створений до 500-річчя генія, відкриває завісу цієї таємниці.
Чотири жінки, чотири дивовижні історії - хто з них надихнув Леонардо?
 
 На глядачів чекає надихаюча художня подорож по італійському Ренесансу і чотирьом містам, де жили прототипи Джоконди: Флоренції, Мілану, Урбіно і, нарешті, регіону Базіліката, де знаходиться невідома могила самої Мони Лізи.
 
В основу фільму лягли новітні наукові дослідження: разом з істориками глядачі проаналізують вперше оприлюднені матеріали і дані останніх розкопок, щоб дізнатися - чиї риси ми бачимо в жінці, яка протягом століть зачаровує мільйони людей. Таємниця ще ніколи не була так близька до розгадки.
 

Придбати квиток на Арт-фільм «4 Обличчя Мони Лізи» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Арт-фільм «4 Обличчя Мони Лізи» відбудеться 28 серпня 2021, 18:00, субота в Fabrika.space. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.