У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Екскурсія на літаку "Політ над Харковом" (08:00-19:00)

28 листопада 2021, 08:00, неділя
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Перед придбанням квитка необхідно зв'язатись з менеджером для узгодження особливостей замовлення і часу виконання послуги .
Контактна особа: 0509518622
 
Проект Харківського аероклубу ім.В.С.Гризодубової ТСОУ - повітряна екскурсія на літаку «Політ над Харковом» - це незабутня пригода для любителів незвичайного проведення часу і унікальний подарунок. Політ виконується на висоті 400 метрів на швидкості 130-140 км / ч. Протяжність маршруту складає більше 60 км. Маршрут охоплює всі головні визначні пам'ятки міста. Літак ХАЗ-30 має високорозташоване крило, завдяки чому відкривається чудовий вид з кабіни. Політ над Харковом можна виконувати кількома бортами одночасно.
 
Маршрут «Політ над Харковом»
 
    • Літак ХАЗ-30, 1 особа
    • Протяжність маршруту: 60 км
    • Швидкість польоту: ~ 130-140 км/год
    • Висота: 400 м
 
Повітряна екскурсія «Політ над Харковом»
 
Повітряна екскурсія - політ на літаку над містом Харків - це надзвичайна видовищна пригода і відмінний подарунок для близької людини. Емоції від польоту на легкому літаку на висоті 400 метрів та на швидкості близько 140 км/год над визначними місцями міста з бездоганним оглядом з кабіни не порівняти з жодним видом активного відпочинку. Можливо, з літака навіть буде видно ваш будинок. Незвичний погляд на улюблені місця у Харкові по-новому відкриє для вас місто. Незабутні враження, гарні фото, відчуття польоту - проводьте своє дозвілля пізнавально та яскраво. Насолодження від огляду Харкова з висоти - це ексклюзивна пропозиція. Наші висококваліфіковані досвідчені пілоти виконають політ бездоганно. Додайте фарб у ваше життя!
 
Маршрут пролягає над такими точками:
 
Після зльоту з аеродрому «Коротич» виконується набір до висоти 400 м з відворотом в північно-східному напрямку на:
 
    • Поворотний пункт маршруту 1 (далi - ППМ (пiвнiчна околиця Олексіївки);
    • Розворот в південно-східному напрямку, ППМ 3 (Шишківка, на траверз Журавлівки);
    • Відворіт на пiвденний захiд, ППМ 4 (пiвденна околиця аеродрому «Сокольники»);
    • Розворот в північно-захiдному напрямку, ППМ 5 (захiдна околиця парку Горького, Саржин Яр);
    • Розворот у пiвденно-східному напрямку на стадіон «Металіст», ППМ 6;
    • Розворот на північно-захiдний напрямок околиці Гончарiвки, ППМ 7;
    • Відворіт на північний захiд, ППМ 8 (траверз залiзничного вокзалу);
    • Політ в західному напрямку, повернення на ЗПМ «Коротич».
На кожній дільниці маршруту польоту визначені зони для виконання вимушеної посадки у разі відмови авіаційної техніки.
 
Для виконання екскурсійного польоту використовується двомісний легкомоторний літак ХАЗ-30. З початку експлуатації в 2011 році він показав себе надійним, безпечним і жодного разу не потрапляв в авіаційні інциденти. Літак ХАЗ-30 розроблено на Харківському авіаційному виробничому підприємстві, в Харківському аероклубі використовується для первинної льотної підготовки військових та цивільних курсантів, а також для ознайомлювальних польотів. Високорозташоване крило дозволяє отримати чудовий вид з кабіни літака. До того ж, літак ХАЗ-30 майже безшумний.

• Ознайомлювальні екскурсійні польоти над містом виконуються тричі на тиждень за графіком: п’ятниця, субота, неділя (час польоту узгоджуйте з адміністратором).
• Польоти можна виконувати кількома бортами одночасно.
• Кожне місце в літаку застраховане
• Особи в стані алкогольного та наркотичного сп'яніння до польотів не допускаються!
• Обмеження за віком: до польотів на літаку ХАЗ-30 допускаються діти з 7 років з письмового дозволу батьків.
• Польоти не виконуються з будь-якими симптомами простудних захворювань. А також після недавніх травм, якщо ви ще не відновилися.
  • Обмеження по вазі для легких і пілотажних літаків - не більше 120 кг.
• Приїзд на аеродром - не менше ніж за 30 хвилин до запланованого часу вильоту. Ви проходите КПП, підходите на маніфест, заповнюєте заявку, проходите медогляд, інструктаж, підготовку до польоту на землі, і готові підкорювати повітряний простір!
• Льотна погода або умови для здійснення польотів. Умови для виконання польотів: мінімальна видимість 2 км, нижній край хмарності - 450 метрів. Протипоказання до виконання льотної роботи - рясні опади, туман, пориви вітру більше 12 метрів в секунду, грози, обмерзання, сильна турбулентність.
 
ЯК ДІСТАТИСЯ 
 
Аеродром «Коротич» - Харківська обл., сел.Коротич, вул.Сонячна, 42.
 
Від ст.м. «Холодна гора»: з автобусного терміналу транспортом у бік Люботина до зупинки «Новий Коротич» / «Аеродром «Коротич». Або на авто - від вул. Полтавський Шлях трасою M-03 (E-40), проїжджаємо смт. Пісочин, сел.Коротич, рухаємося далі до покажчика «Новий Коротич», поворот праворуч за знаком «Новий Коротич» / «Аеродром «Коротич» - перед АЗС «ОККО».
 
При форс-мажорних обставинах, в разі яких послуга не може бути наданою у дату, вказану на придбаному квитку, звертайтесь на гарячу лінію. Квиток обмінювати не потрібно.
 
До форс-мажору відносяться:
 
- Обмеження чи заборона польотів органами влади (авіаційними, цивільними, військовими);
- Обставини непереборної сили.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Екскурсія на літаку "Політ над Харковом" (08:00-19:00) відбудеться 28 листопада 2021, 08:00, неділя в Аеродром "Коротич". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.