У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Матінка Хурделиця

Перенесення заходу
минула подія

Про подію

ЗАХІД ПЕРЕНЕСЕНО НА 11.00
 
Для відвідування вистави квиток потрібно купувати для дітей будь-якого віку

Вистава розрахована на дітей 5-12 років, та їх батьків
 
Музична казка на дві дії за мотивами казок братів Ґрімм.
 
Режисер – Анатолій Подорожко
Художник – Аркадій Чадов
 
Серед німецьких казок, зібраних і оброблених братами Ґрімм, виділяється чудова казка про пані Метелицю. Мудра казка, повчальна. У однойменній виставі спочатку нічого не передрікає чудес. Десь у горах загубилося невеличке село, де перебивається з хліба на воду бідна вдова з двома дочками – рідною та нерідною. Вдова, як воно водиться, леліє рідну дочку і недолюблює падчерку. Так би воно й тяглося невідомо допоки, якби бідна падчерка ненароком не впустила у колодязь веретено. Розлючена мачуха наказала його дістати і нещасна дівчина стрибнула у колодязь. Ось тут і починаються справжні дива та чудеса! Чарівне оформлення, казкові костюми захоплять погляд найвибагливішого глядача, який потрапляє у справжню казку!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Матінка Хурделиця відбудеться 5 лютого 2022, 14:00, субота в Харківський театр для дітей та юнацтва (ХТДЮ). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.