У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Й. Штраус – король вальсів. Святковий концерт

13 січня 2022, 18:30, четвер
онлайн продаж припинено
запитуйте квитки в касах міста і театру
минула подія

Про подію

«Strauss Christmas Concert» – це яскравий святковий концерт, котрий нікого не залишить байдужим. Більшість творів, що увійшли до нього, належать «королю вальсів» Йоганну Штраусу-сину. Його вальси та галопи, марші та польки, арії з оперет – крихітні шедеври, і, вибудувані в концертну програму, вони виглядають, як коштовне намисто, кожна перлинка якого має свою загадку, свою цікаву історію.
 
Так, приміром, вальс «На прекрасному блакитному Дунаї», який відкриє наш святковий вечір, через його фантастичну популярність називають неофіційним гімном Австрії і обов’язково виконують під час традиційного новорічного концерту у Відні. Єдиним твором Йоганна Штрауса-батька, який прозвучить у нашому концерті, стане знаменитий «Марш Радецького». Його теж називають неофіційним гімном Австрії, тільки частіше використовують на футбольних чемпіонатах. І в ньому є чимало музичного гумору, як і в багатьох інших творах родини Штраусів. А композиція «Morgen» /«Завтра»/ Ріхарда Штрауса, котру також почують під час новорічно-різдвяного променаду, настільки ніжна, наповнена світлою вірою у диво, що її часто виконують саме під новий рік. 
 
І всі ці музичні дива обов’язково відкриються вам, якщо будете цього вечора з нами!
 
В концерті беруть участь солісти, оркестр і хор ХНАТОБ імені М.В. Лисенка / Схід OPERA
 
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Й. Штраус – король вальсів. Святковий концерт відбудеться 13 січня 2022, 18:30, четвер в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.