У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Музична ніч або афтерпаті фесту Сутула собака Джекі Чан

18 червня 2022, 21:00, субота
Продаж призупинено
минула подія
18+
Російською мовою

Про подію

Бро та Сістер. Як завжди, після останньої вистави у ХНАТОБ, на вас чекатимуть автобуси, які всіх повезуть на пляж Nebo (Безлюдівка). Там розпочнеться музична частина фестивалю абсурду «Сутула собака Джекі Чан» і триватиме вона до самого ранку. Цьогоріч гримітимуть п’ять сцен, одна з них — секретна, тобто ви до останнього не будете знати, хто там виступатиме. Та чого гріха таїти? Ви і на інших сценах не будете знати, хто співатиме, бо це фішка музичної частини фестивалю: МИ НЕ КАЖЕМО, ЯКІ АРТИСТИ ЗАПРОШЕНІ. Ви приїжджаєте і дивуєтеся. Або вам впадлу їхати, а потім ви бачите в сторізах, хто був і такі: «Блін, ну чого, ж я не поїхав/ла» .  
 
Але можемо натякнути назвами сцен:
 
Легенда-молодість стейдж;
Депресивна стейдж;
Гумореско-денс стейдж;
Секретна стейдж;
Діджеїчна стейдж;
 
Загалом — близько 25 колективів зі всієї країни.
 
І не думайте, що ми запросили поганих артистів. За такою схемою на минулих фестивалях у нас виступали: «Курган & Агрегат», «Хамерман Знищує Віруси», Мирослав Джонович Кувалдін, Тік Тu, Latexfauna, El Крачук… І повірте, цьогоріч лайнапчик буде ще дивніший, цікавіший. Не радимо пропускати це. 
 
Аби дістатися міста назад — о 5 ранку на вас чекатиме бусік, або можете взяти палатки і заночувати на пляжі. Плюс ті, хто були хоча б на одній виставі  — отримають 50 відсотків знижки на афтепаті. Людям, які придбали абонементи — вхід вільний.
 
Тож, всіх запрошуємо відсвяткувати десятий день народження театру і початок літа, бо кращого варіанта не існує, погодьтеся. 
 
До зустрічі 18 червня о 21:00 на пляжі Nebo.
 
Абонемент на всі вистави та музичне афтепаті: ишіть в телеграм каналу, або телефонуйте).
 
Як маєте бажання зіграти на фестивалі, або бути ведучим — пишіть в особисті (послуга платна).

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Музична ніч або афтерпаті фесту Сутула собака Джекі Чан відбудеться 18 червня 2022, 21:00, субота в пляж Nebo. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.