У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр "ЛанжеронЪ". "Ніжність"

14 лютого 2022, 19:00, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

«НІЖНІСТЬ»
Вистава етюд за п'єсою
МИКОЛИ КОЛЯДИ
З циклу «Кренделя»
 
Вона - Галина Панібратець
Він - Заслужений артист України Віталій Бондарєв
Режисер - Галина Панібратець
 
Вікове обмеження! 18+
 
Електричка до станції НІЖНІСТЬ!
           
Ніжність. Що це таке? Вона є взагалі? Або її немає? А чому ні? А коли вона є? А навіщо вона? За відповідями на ці питання вирушайте на приміській електричці разом з героями вистави «НІЖНІСТЬ» !!!
           
Випадкова зустріч в електричці двох колишніх однокласників. Вона мрійниця, він - приземлений життям мужик.
Вона - їде в сад, де в погребі зберігає зошит із віршами «про ніжність». І Він, і Вона дуже змінилися з тих пір, як бачилися востаннє, постаріли. Але Вона з дитячих років все мріє і мріє про Принца на білому коні. Вона мріє про ніжність, під якою вона має на увазі, ймовірно, так багато: і вірність, і красиву любов, і чесність, і відкритість і багато-багато іншого. А Йому - смішні її слова, для нього світ, перш за все, матеріальний. І тому ця зустріч двох колишніх закоханих закінчується невесело ...
         
Ми замкнулися в колі власних переконань і страхів, і все важче приймати дійсність. Навколишня дійсність подавлівает людини, і ми пристосовуємось, пристосовуємось і втрачаємо. Втрачаємо важливе, цінне, найголовніше в житті.
         
Вистава етюд на одну дію за п'єсою Миколи Коляди з циклу «Кренделя» в одній електричці з театром «ЛанжеронЪ» в пошуках щастя і пізнання людської сутності!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр "ЛанжеронЪ". "Ніжність" відбудеться 14 лютого 2022, 19:00, понеділок в Центр культури і мистецтв. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.