У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Орфей у пеклі (фрік-опера)

19 березня 2022, 18:30, субота
Перенесення заходу
минула подія

Про подію

Дія I. За лаштунками
 
Всі кращі сили театру «Олімп» задіяні у великій урочистому концерті для працівників культури. На сцені з'являється Громадська Думка, вітає учасників концерту і зникає. А за лаштунками йде своє життя. Актриса театру Еврідіка знайшла нову любов - Аристея. Орфей, її чоловік, також не втрачає часу. І, за логікою, пара повинна розлучитися ... Але Орфей дуже боїться Громадської Думки, тому розлучення неможливе. Еврідіка обурена, бо, збираючись на свої заняття в консерваторію, він попередив, що для шанувальника дружини створив якусь пастку.
 
Тим часом, актор театру і, за сумісництвом, директор ресторану «Пекельне кодло» Микола Янович Плутон в образі Аристея приходить на заплановане побачення з Еврідикою. Під час побачення з'ясовується, що Орфей просив Плутона допомогти йому позбутися Еврідіки. І ось - вона втратила свідомість ... Тим часом Орфей повертається з консерваторії і бачить прощального листа від дружини. Він нарешті вільний і щасливий. Але перед ним виникає Громадська Думка і вимагає, щоб він повернув Еврідіку.
 
Дія II. Художня рада
 
Після урочистого концерту всіх учасників, який щойно закінчився заходи зобов'язали бути присутнім на обговоренні. Але артисти так сильно втомилися, що мимоволі заснули. Несподівана поява Діани Юпітер пробуджує всіх. Починається суперечка. Голова Художньої Ради, Ернест Авангардовіч Юпітер, дорікає всіх присутніх в падінні моралі і виганяє з театру.
 
Але під керівництвом його матері, Кібели Едуардівни, і дітей, Венери, Діани і Купідона, вони знову вриваються з войовничим криком: «До зброї!». Юпітер намагається відвернути увагу натовпу, звинувачуючи Плутона у викраденні дружини Орфея. У відповідь Плутон нагадує про численні шури-мури самого Юпітера. У розпал сварки, поки дружина Юпітера Юнона лежить без свідомості, Меркурій повідомляє про прихід Орфея і Громадської Думки. Всупереч власним бажанням, Орфей просить повернути йому дружину. Недовго думаючи, Юпітер кличе всіх у похід за Еврідікою.
 
Дія III. Ресторан «Пекельне кодло»
 
Покинута всіма, Еврідіка нудьгує. І тільки Стікс, актор театру і, за сумісництвом, секретар Плутона, намагається втішити її, пояснюючи в любові. Поява Юпітера і Плутона перериває визнання. Еврідіка ховається. Впевнений, що вона десь тут, поблизу, Юпітер залишає свою фотографію у військовому мундирі, щоб спокусити дівчину, і в супроводі Плутона видаляється. Несподівано повернувшись, він застає Купідона, який сміється над «тактичним ходом» свого татка. Після недовгої перепалки, Купідон обіцяє батькові перетворити його в «красивого, тонкого, спокусливого». Юпітер повертається в образі мухи-бджоли і з дзижчанням в'ється навколо Еврідіки. Їх «летючий» дует закінчується домовленістю про втечу.
 
Тим часом всі учасники художньої ради прийшли до святкового столу. Під час того, як всі п'ють, танцюють, веселяться, Юпітер і Еврідіка хочуть потихеньку втекти. Але Плутон зупиняє їх: нехай Еврідіка не належатиме нікому, адже Юпітер обіцяв повернути її чоловікові! Під час їх сварки з'являється Орфей в супроводі Громадської Думки і учня-скрипаля. Орфей звертається до Юпітера, але той перебиває його, дозволяючи забрати дружину за однієї умови - якщо зможе під час подорожі пройти не озираючись, що б не відбувалося. Повільно рухається до виходу процесія - Громадська Думка, Орфей, за ними Еврідіка. Раптова поява Стикса викликає сміх у присутніх. Від несподіванки обертається і Орфей - таким чином, Еврідіка, як їй і хотілося, залишається в компанії богів ...

Придбати квиток на Орфей у пеклі (фрік-опера) можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Орфей у пеклі (фрік-опера) відбудеться 19 березня 2022, 18:30, субота в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.