У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Мюзикл-фентезі для всієї родини "Хроніки Нарнії"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

БАгатожанровий ЗАгальнодоступний ТЕАТР "БаЗа" представляє прем’єру мюзиклу-фентезі для всієї родини «Хроніки Нарнії» від творців відомих мюзиклів «Змова в Діснейленді», «Хто врятує діснейленд?», «Ти особливий».
 
Про Театр БаЗа: 
Започаткований у 2004 році. До 2018 року робота театру була спрямована на задоволення потреб Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, де і розташована база театру, а глядацький доступ до вистав мали лише студенти та викладачі вишу. З 2019 року, завдяки співпраці театру з Харківським Фестивальним Центром, починаються покази квиткових вистав які стають доступні для всіх глядачів міста. А у 2020-2021 році при підтримці Українського Культурного Фонду, театр переформатувався у БАгатожанровий ЗАгальнодоступний ТЕАТР "БаЗа" і випускає 4-и нові репертуарні вистави, одна з яких є мюзикл-фентезі для всієї родини «Хроніки Нарнії». 
 
Сьогодні на базі театру працює команда професійних режисерів і постановників, висококваліфікований технічний персонал, задіяні сучасні рішення оформлення та новітні технології і все це у надкомфортному залі Палацу Концертів (Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого). 
 
 
Про виставу:
«Хроніки Нарнії. Лев, Чаклунка та Платяна шафа» є однією з частин всесвітньо відомого циклу фентезійних повістей Клайва Льюїса. 
 
Сюжет, який починається, як проста дитяча казка несе в собі дуже цікаву дорослу мудрість. Четверо звичайних дітей потрапляють у незвичайний дім свого дядька-професора. Що на них чекає? Звичайні канікули? Чи таємничі пригоди? Наймолодша з усіх – Люсі стверджує, що за дверима платтяної шафи існує інший фантастичний світ, інша країна, яка живе за своїми законами. Чи може це бути правдою? А може це просто дитяча вигадка? А можливо все це відбувається не випадково і у цих чотирьох є справжня місія? Так чи ні? І якщо все це дійсно правда, то чи вистачить їм духу виконати призначення і врятувати Нарнію від зла? 
 
Щоб відповісти на всі ці і багато інших питань наші герої відправляються в захоплюючу мандрівку в зовсім не дитячий світ фавнів, друїдів, єдинорогів, гномів, жаболюдей та інших фантастичних істот, які разом з королевою-чаклункою намагаються їх зупинити. Однак на допомогу мандрівникам приходить самий незвичайний король… Краще все побачити своїми очима в нашому театрі “БаЗа”.
 
Виконавці головних ролей мюзиклу-фентезі для всієї родини «Хроніки Нарнії»: 
 
- Популярний український співак, фіналіст першого телевізійного шоу «Україна має - талант» Олександр Кварта – у ролі фавна Тамнуса
 
- Заслужений артист України, лауреат та володар Гран-Прі міжнародних конкурсів Бориса Гмирі, Клавдії Шульженко, Мусліма Магомаєва та інш. Віталій Лашко — у ролі короля Льва Аслана.
 
- Заслужені артисти України Наталія Шкурко та Ян Костирко (дует “NAYAVU”)  у ролях… краще вам це побачити!
 
А також лауреати міжнародних конкурсів Марія Горобцова, Ігор Сірий, Оксана Соболєва
 
Для виконання головних ролей Люсі, Едмунда, Сьюзен та Пітера був проведений спеціальний кастинг де відібрали підростаючі таланти, які також вас здивують своїм даром та харизмою. Ми бачимо що вони можуть стати артистами надзвичайно високого рівня, а ви зможете побачити їх першими! 
 
Унікальний мюзикл-фентезі для всієї родини «Хроніки Нарнії» не просто вразить глядача та відкриє нове бачення відомої історії, але й за допомогою спеціальних світлових та відео ефектів, неповторних авторських костюмів, музики, пластичних та хореографічних рішень перенесе вас в інший світ – світ Нарнії. Перед вами будуть співати і танцювати не просто професійні артисти, а справжні фантастичні істоти.

 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Мюзикл-фентезі для всієї родини "Хроніки Нарнії" відбудеться 23 грудня 2021, 18:30, четвер в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.