У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Детектив "Небезпечний поворот"

13 листопада 2018, 19:00, вівторок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

На численні прохання глядачів!

Що може зняти маски з людей швидше і різкіше, ніж ... велика грошова сума? Ймовірно, нічого! Тоді - то блакитна кров аристократів червоніє, витончене пенсне перетворюється в бінокль (а як ще вистежувати свою вигоду?) І в цілому вся пихатість сповзає, як грим під зливою. У це важко повірити, але навіть якщо аристократії самозванець, а вихованець кращих вчителів, дитя найіменитіших інтелігентів, це ніяк не гарантує того, що в екстреній ситуації в ньому не заграє непередбачуваний ген. Власне, про такі непередбачувані і будемо дивитися спектакль «Небезпечний поворот», в якому грають Олексій Богданович, Олексій Вертинський та Людмила Смородіна. Купити квиток в театр можна прямо зараз!

Класика, від якої холоне кров

Уявіть собі антураж початку минулого століття, ці чудові сукні, в яких кожна жінка перетворювалася в королеву; ввічливі джентльмени, одягнені з голочки; оксамит і відточені манери. Однак, поділ кожного з цих суконь мав свою власну таємницю, в кишені кожного смокінга зім'ятим листком ховався страшний секрет, практично кожен стілець ледве витримував на своїх різьблених ніжках вантаж розмов, які велися на ньому і біля. Фальш, гра, образи і ... погоня! Вистава «Небезпечний поворот» - це для тих, хто любить смакувати, оскільки з одного боку він прекрасний своїми атрибутами і з іншого лякає своєю «начинкою». Це «стереотипний» детектив, який буде тримати глядача в напрузі від і до. Чи буде розкрито вбивство?

Англія в Україні

Саме так і можна охарактеризувати те, що чекає глядача на сцені: сценарій англійська, а актори-то наші, українські. Втім, ви й не помітите дисонанс, адже грати будуть не просто професіонали - майстри! Ці імена ви чули і ще неодноразово почуєте: Олексій Вертинський та Артем Ємцов; тут же грають чудова Людмила Смородина і Олексій Богданович, вас вразить гра Крістіни Кістень і Анжеліки Савченко та Наталії Васько. Якщо ви хочете отримати феєричний заряд емоцій, потрібно купити квиток спектакль «Небезпечний поворот» і не пропустити його в театр ім.Т.Г.Шевченка 13 листопада 2018 року о 19:00!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Детектив "Небезпечний поворот" відбудеться 13 листопада 2018, 19:00, вівторок в Харківський театр ім. Т.Г. Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.