У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Мойсей"

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 15 КВІТНЯ 2021 18:30 НА 30 ВЕРЕСНЯ 2021 18:30
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Рок-драма «МОЙСЕЙ» за інсценізацією поеми Івана Франка
 
Вистава +16 років і дорослого глядача
 
Драматург – Іван Франко
Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Ігор Борис 
Художниця – Ніка Хворостенко 
Вокально-інструментальне втілення – Владислав Алтухов 
Музичний аудіомонтаж – Євгеній Синявін
Балетмейстер – Тетяна Федорченко  
 
На сцені уславленого колективу, вперше в Україні на професійній сцені драматичного театру відбудеться першопрочитання твору Івана Франка «Мойсей». За словами режисера, заслуженого діяча мистецтв України Ігоря Бориса: “Іван Франко – унікальна, неповторна, геніальна особистість в українському культурному зрізі, як минувшини так і сучасності. Ця поема стала з однієї сторони, начебто, заповітом автора, а з іншої – пророцтвом майбутнім прийдешнім поколінням. Сьогодні, як ніколи поема «Мойсей» стає камертоном для кожного, хто усвідомив себе як громадянином України, такй відповідальним за майбутнє всієї держави”. Кожен з нас є унікальною особистістю, яка несе в собі багато історичних, культурних і соціальних сенсів. Ми живемо і наші серця б’ються в такт, поки ми пам’ятаємо своє коріння і свою історію. Музична рок-драма «Мойсей» за мотивами поеми Івана Франка в постановці заслуженого діяча мистецтв України Ігоря Бориса, художниці Ніки Хворостенко, балетмейстера Тетяни Федорченко – це художньо-історична розвідка, що занурює глядача в глибинні переплетіння коренів історії та осмислення свого життя з філософської, сімейної і історичної парадигми. А також соціально-культурологічна акція, в якій сьогоднішні глядачі зможуть знайти важливі відповіді на питання, які зараз домінують у суспільстві.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Вистава "Мойсей" відбудеться 30 вересня 2021, 18:30, четвер в Харківський театр для дітей та юнацтва (ХТДЮ). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.