У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Концерт "Містичний простір звуків"

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

29 січня о 18:30 Молодіжний академічний симфонічний оркестр "СЛОБОЖАНСЬКИЙ" запрошує всіх поціновувачів музики зазирнути в містичний простір звуків в рамках однойменної музичної програми.
 
У музиці нічого не піддається поясненню... В ній панують інші закони, тут немає звичної логіки, зате є справжнісінька містика.
У програмі "Містичний простір звуків" ви почуєте твори життєрадісного, оптимістичного генія Гійома Лекьо, творчість якого просякнута глибоким болем, який написав невимовно трагічну музику за кілька років до своєї непередбачуваної смерті у віці 24 років і стверджував, що радість в 1000 разів складніше висловити, ніж страждання. Окрему увагу в концерті ми приділимо Йозефу Гайдну, який несподівано зважився написати свою 105у симфонію у вигляді концерту для 4 сольних інструментів всього за лічені дні. Також прозвучить ноктюрн Арнольда Шенберга - батька 12-тонової системи, музики повних дисонансів і квадратних форм, який раптом перетворився на невтомного романтика, сповненого любов'ю до краси та гармонії. І наостанок - творіння божевільного Роберта Шумана, який постійно знаходився на межі важкої депресії, але написав одну з найбільш життєрадісних і музично доступних симфоній за історію цього жанру. Ми разом з вами переконаємося, що світ звуків сповнений містичних просторів.
Диригент – Данііл АВСТРІХ (Німеччина)

ПРОГРАМА КОНЦЕРТУ:
I відділення
Гійом Лекьо - Контрапунктна фантазія на тему Л’єжского Краміньона для гобоя, кларнета, фагота, валторни та струнних
Франц Йозеф Гайдн - Концертна симфонія для скрипки, віолончелі, гобоя, фагота та оркестру, сі-бемоль мажор, тв. I/105
Гійом Лекьо -  Адажіо для скрипки, альта, віолончелі та струнного оркестру «Спогад про бліді кольори» 
Арнольд Шенберг - Ноктюрн для скрипки, арфи та струнного оркестру

II відділення
Роберт Шуман - Симфонія No 3 мі-бемоль мажор, «Рейнська», тв. 97

Подія відбудеться в безпечному форматі згідно карантинним вимогам Постанови КМУ № 848 від 16.09.20 та Постанови КМУ № 641 від 22.07.20. Наповненість залу - 50%. Дотримуйтесь маскового режиму та будьте здорові!

Придбати квиток на Концерт "Містичний простір звуків" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Концерт "Містичний простір звуків" відбудеться 29 січня 2021, 18:30, п’ятниця в ДК Міліції (Будинок Алчевських). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.