У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Ульотна комедія "ВОР. Комедія помилок"

15 березня 2022, 19:00, вівторок
Перенесення заходу
минула подія

Про подію

Найкращий подарунок для жінок до міжнародного жіночого дня!
 
Головна подія весни 2022 року!!! На численні прохання глядачів! Запрошуємо провести з нами весняний вечір гумору!
 
Гастролі театральної майстерні-студії Максима Голоскова.
 
Чи часто до вас входять в будинок без вашого дозволу? Розводять балаган, чіпають ваші речі, зачіпають ваші почуття, а може і щось більше? А чи часто, без цього самого дозволу, в чийсь будинок вриваєтесь Ви? Ми думаємо, що відповідь очевидна, наш шановний глядач...
 
 Тоді Вам надається дивовижна можливість стати співучасником курйозної історії, в якій все йде абсолютно не за планом її витівників і постраждалих, але абсолютно з точки зору карми і фортуни. Ви побачите, наскільки випадковий збіг обставин може виявитися далеко не випадковим, вирішуючи долю кожного персонажа залученого в це лиходійство, а іноді навіть - звести з розуму.
 
 «Вор.Комедія помилок» - це божевільна захоплююча історія, чий запаморочливий сюжет і сенс не залишить байдужим навіть найскептичнішого глядача. А її персонажі діють за межами своїх можливостей. Кожен, хто побуває в цій непересічній історії, відчує на собі цю абсурдність обставин, а може, зуміє знайти і самого себе.
 
Перевірте найпотаємніші куточки ваших почуттів на наявність нудьги і смутку, наш «злочинець» викрав ці негативні почуття. Замість цього ви отримаєте цілий спектр позитивних емоцій і розкриєте для себе великий секрет нашої маленької комедійної історії. Вкради для себе щастя!
 
Дорогі Харків'яни, спасибі за запрошення, ми знову, до Вас з відкритим серцем і великим нетерпінням чекаємо зустрічі!!!

У виставі беруть участь: Максим Голосков, Тетяна Волкова, Олександр Хомич/Дмитро Жданов, Рита Яшанова, Ростислав Голуб, Юрій Христов, Ігор Косенко, Тетяна Щаслива, Мила Юрійович, Віталій Кислиця, Надія Балацко...

Дорогі Харків'яни, дякую за запрошення, ми знову, до Вас з відкритим серцем та великим нетерпінням чекаємо на зустріч!!!
 
Ми запрошуємо Вас пережити разом із нами смішну новорічну історію!!! Дорогий глядач Ви найкращий наш подарунок на Новий рік! А ми у свою чергу відкриємо Вам своє серце!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Ульотна комедія "ВОР. Комедія помилок" відбудеться 15 березня 2022, 19:00, вівторок в ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.