У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Євшан-Зілля "ВЕСНА" етно-джаз-рок з органом

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Зустрічаємо “ВЕСНУ” разом з етно-джаз-рок гуртом Євшан-Зілля! 
 
Вперше в Україні, весняна етніка зазвучить у супроводі органу, та ще багатьох етнічних, народних інструментів.
 
Сакральні теми українських веснянок, гаївок, гагілок, закликань набудуть нового таємничого, містичного, а іноді по-дитячому веселого змісту. Це справді буде щось неймовірне. Тож не пропустіть творення музичної історії України “тут і зараз”.
 
Українська етнічна музика на хвилях джазового стріму, з вкрапленням качових поліритмічних рифів, запозичених з різних музичних культур, і все це в традиційно-теплому тембральному саунді народного вокалу та народних інструментів.
 
По-справжньому весняний, свіжий подих народних пісень, які у виконанні Євшан-Зілля заворожують сучасно-стилізованим звучанням та, як і за легендою, нагадують про історичне коріння нашого народу.
 
Склад гурту:
 
Анастасія Єфіменко - вокал, перкусія, контрабас;
Сергій Іларіонов - бас;
Анастасія Шморгун - цимбали, вокал;
Олександр Мовчан - аккордеон, сопілка, терменвокс, волинка, та ін.
Мілош Корда  - перкусія, гітара;
Давид Аветисян - ударні.

Придбати квиток на Євшан-Зілля "ВЕСНА" етно-джаз-рок з органом можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Євшан-Зілля "ВЕСНА" етно-джаз-рок з органом відбудеться 12 березня 2022, 19:00, субота в Харківська філармонія. (Органна зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.