У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Класика без краватки

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Несподіваний, нестандартний, унікальний концерт з легкою, життєрадісною, подекуди жартівливою музикою, на який однозначно ватро завітати. На вас чекає шквал незабутніх емоцій!
 
Ви зустрінетесь з юною фаготисткою Оленою ПОТАРИКІНОЮ, яка в свої 17 вже підкорила імените журі багатьох національних і міжнародних конкурсів. Вона, безсумнівно, підкорить і ваші серця, виконавши надскладний твір Джоаккіно Россіні – Концерт для фагота з оркестром.
 
«Угорська Шнапсодія» Леонарда Пауля. Так-так, ви не помилилися, не рапсодія, а саме ШНАПСОДІЯ! Твір-гумореска, твір-жарт, насичений екстремально складними епізодами, які вдається виконати мало кому з тромбоністів. Але ж, звісно, МАСО «Слобожанський» славиться своїми талантами. І хто, як не Сергій ЦИМБАЛ вітруозно впорається з таким нестандартним твором?!
 
На вас чекає ще один унікальний твір - можливо, найнезвичайний віолончельний концерт - твір культового і найбільш ексцентричного піаніста ХХ століття Фрідріха Гульди, який дивним чином поєднав у своїй діяльності академізм з пристрасним захопленням новітніми музичними течіями ХХ століття. Класична музика на межі року і джазу у виконанні неперевершеного віолончеліста Ігоря ЄРЕМЕНКА стане апофеозом нашого музичного вечора.
Отже, КЛАСИКА БЕЗ КРАВАТКИ та цікаві сюрпризи тільки для вас, тільки 4 грудня і тільки з МАСО «Слобожанський»!
Єдиний в Україні Молодіжний академічний симфонічний оркестр «СЛОБОЖАНСЬКИЙ».
Диригент – заслужений діяч мистецтв Юрій ЯКОВЕНКО.
 
ПРОГРАМА:
І відділення
Дж. Россіні, Концерт для фагота з оркестром. Солістка – Олена Потарикіна (фагот)
Л. Пауль, Угорська Шнапсодія. Соліст – Сергій Цимбал (тромбон)
ІІ відділення
Фр. Гульда, Концерт для віолончелі і духових. Соліст – Ігор Єременко (віолончель)
Чекаємо на вас 4 грудня у п'ятницю о 18:30
Будинок Алчевських, вул. Жон Мироносиць, 13 (ст. метро «Архітектора Бекетова»)
Подія відбудеться у безпечному форматі згідно карантинних вимог, Постанови КМУ № 848 від 16.09.20 та Постанови КМУ № 641 від 22.07.20. Наповненість залу – 50%.
Дотримуйтесь маскового режиму та будьте здорові!

Придбати квиток на Класика без краватки можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Класика без краватки відбудеться 4 грудня 2020, 18:30, п’ятниця в ДК Міліції (Будинок Алчевських). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.