У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Танцювальний батл. Ансамбль ім. Вірського vs Ансамбль RUSTAVI

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 14 ЖОВТНЯ 2021 19:30 НА 6 КВІТНЯ 2022 19:30
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Квитки поверненню не підлягають
ШОУ ВІРСЬКИЙ VS РУСТАВІ: ТАНЦЮВАЛЬНИЙ РИНГ МАНДРУЄ УКРАЇНОЮ!
 
Два легендарних колективи знову проведуть танцювальний поєдинок, що не має аналогів у жодній країні світу! Національний заслужений академічний ансамбль танцю України ім. Павла Вірського та Державний Академічний ансамбль народного пісні і танцю Грузії «Руставі» зустрінуться на танцювальному рингу у великому турі по містах України! Учасники обох ансамблів продемонструють свою блискучу майстерність і оригінальну інтерпретацію національних танцювальних стилів Грузії та України.
 
Чотири роки тому ансамбль Вірського і "Руставі" вже зустрічались на одній сцені і підкорили глядачів своїм шоу. Після безпрецедентного успіху, на численні прохання глядачів, танцюристи знову зійдуться у поєдинку. Гостей чекають нові постановки, костюми, а також — безумовна майстерність танцюристів, грація і потужна енергетика двох дружніх країн!
 
Новий раунд обіцяє бути дуже гарячим: на сцені танцюватимуть 50 грузинських і 52 українських артиста. Ці танцюристи працюють з повною віддачею: вони танцюють так, що слова зникають, залишаючи самі емоції. Заінтриговані? Приходьте і відчуйте всю велич двох грандіозних танцювальних ансамблів на одній сцені!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Танцювальний батл. Ансамбль ім. Вірського vs Ансамбль RUSTAVI відбудеться 6 квітня 2022, 19:30, середа в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.