У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

МДТеатр - Комедія "ГОЛІ"

16 листопада 2020, 19:00, понеділок
Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 16 ВЕРЕСНЯ 2020 19:00 НА 16 ЛИСТОПАДА 2020 19:00
Квитки поверненню не підлягають
Відбувається досить неординарна ситуація між співробітником престижної адвокатської контори, адвокатом і його помічників.
 
Ален - серйозний адвокат і зразковий чоловік - в якесь ранок прокидається у власній вітальні абсолютно голим ... поруч зі своїм колегою по роботі. Ні один, ні інший не в змозі пояснити, як вони опинилися в такій ситуації. І як на біду, їх в такому положенні застає дружина Олена, і Він готовий придумати все, що завгодно. аби зберегти свій шлюб. Намагаючись знайти відповіді на питання, як вони обидва опинилися в такій ситуації, їм доведеться не тільки переконувати оточуючих, але і вдивитися в самих себе. Де ховається правда?
 
Режисер - Олексій Райт
 
Актори:
  • Богдан Адаменко
  • Єлизавета Любимова
  • Сергій Анипченко
  • Марта Донцова
  • Геннадій Випінашко
     
Друзі у нас є знижки для інвалідів. Для того щоб її отримати вам потрібно зв'язатися з адміністратором театру
 
З'явився на світ спектакль під назвою «Голі», яке, зрозумійте мене правильно, використано в переносному сенсі цього слова. Коректне в усіх відношеннях дію доповнено дотепними текстами Михайла Жванецького, легко сприймаються в контексті комедійних діалогів месьє Тьєрі. Режисер-постановник спробував об'єднати жанрові напрямки водевілю і комедії положень з абсурдними колізіями, що виникають у взаємовідносинах Алена Крамера (Богдан Адаменко), його дружини Катрін Крамер (Єлизавета Любимова), Ніколя пріу (Сергій Анипченко) і молодий красуні за викликом (березень Донцова).
 
Отже, двоє службовців великого адвокатського холдингу намагаються з'ясувати, чому вони цілими днями зобов'язані носити адвокатську мантію. Чорну мантію. А в ній, між іншим, до біса жарко! Але є і хороші сторони в їх роботі! Сьогодні п'ятниця, дев'ятій вечора. Вони працювали весь тиждень як коні, тому мають право трохи розслабитися. Адже навіть в Ірані добропорядні жінки, які носять паранджу, роздягаються догола, коли приходять додому! Навіть в Ірані! А вони живуть на бульварі, названому на честь барона Османа, під керівництвом якого в XIX столітті була проведене перепланування Парижа !!!
 
Виходячи з цього, всі перераховані персонажі виявляються в колообіг спритно заплутаної інтриги, спланованою кимось невідомим, щоб скомпрометувати Алена Крамера, що займає в адвокатській конторі відповідальну посаду.
 
Взаємовідносини дійових осіб розроблені на сцені бездоганно і саме так, як того вимагають стильові особливості жанру. Череда абсурдних вчинків наочно свідчить, як режисерові вдалося об'єднати в сценічній дії два жанрових напрямки - комедію положень і, звичайно ж, ситуацій, усвідомлено створюються персонажами в процесі конфліктних негараздів. Драпірує жанровий альянс загальна фабула, притаманна комедії моралі, в якій важливе місце відводиться яскравим гострохарактерним індивідуальностям. Відбувається все по незаперечному закону сцени: колізія виникає через течію подій, а конфлікт - через рішення, прийнятих персонажами.
Подружня пара Крамерів - центр сімейних потрясінь. Все йшло до розпаду їх міцного шлюбу, поки Катрін не вирахує винуватця злого умислу. Єлизавета Любимова, не стримуючи емоцій, передала жах своєї героїні в момент, коли розрив Катрін з близькою людиною раптом став можливий. Її Катрін з експансивної господині перетворилася в люблячу дружину, подругу, здатну взяти себе в руки і прийняти зважене рішення. По-іншому глянув на неї і Ален, по-справжньому оцінивши істинний стан тієї, з якою прожив разом довгі роки. Богдан Адаменко, в ту секунду, коли його сценічний герой зрозумів, що переможцями з майстерно зляпати кимось афери вони можуть вийти тільки вдвох, різко змінив комедійну інтонацію ролі на трагічну.
 
Причиною всіх бід виявився мілейше-нещирий Ніколя пріу, чудово зіграний Сергієм Анипченко. Роль з «подвійним дном» - так подібну визначають в театрі - вимагає або високою технічного оснащення актора, або такого рівня безпосередності, який природа і наділила Сергія. Пара сценічних партнерів, які грають Олена і Ніколя, - зразок виразного бурлеску. Їм притаманні елементи естрадності в межах міри і такту, що ні суперечить естетиці обраного режисером жанру.
Після вистави не покидало відчуття, залишене від розмови з інтелігентними людьми. Та так і було. Зі сцени зверталися з хвилюючими питаннями, на які ми давали відповіді своїми оплесками. Нам не вибивали мізки модними наворотами про місце авангардного і абсурдного мистецтва в житті сучасного театру. Ми бачили і те й інше, ми сприймали і реагували на «Голих», як на сумні реалії нашого часу, з тонкою, але дуже глибокою іронією показані глядачам.
 
Вітаю Олексія Райта з вдалим спектаклем. Радий, що в нашому сценічній середовищі живе і успішно працює Молодіжний драматичний театр.
- У театрі, - мріє Олексій Райт, - хочу ставити Достоєвського - багато, п'єси Клима і грати Гамлета, Ходжу Насреддіна, маніяка, філософа. Кого тільки не хочу! ..
Упевнений, що, не змінюючи своїм смакам і пристрастям, у вас все вийде. Чекаю запрошення на наступну прем'єру.
Олександр Анніч, мистецтвознавець
 

Придбати квиток на МДТеатр - Комедія "ГОЛІ" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

МДТеатр - Комедія "ГОЛІ" відбудеться 16 листопада 2020, 19:00, понеділок в ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.