У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Програма 18+

10 вересня 2020, 19:30, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

10 вересня у Sutra Bar Kamalaya
«Програма 18+»
 
Країни: Великобританія, Данія, Канада, США, Росія.
 
Фільми озвучено українською мовою.
 
Адреса: м. Харків, вул. Алчевских, 31
 
У нашій програмі з гучною і виправдовиваючою себе назвою «18+» ми покажемо фільми, що зачіпають інтимну сторону нашого життя, і розглянемо приватну тему людських відносин з різних сторін.
 
-1- F * CK / С * КС
Реж. Денні Морган, Великобританія, 10 хвилин
Після народження малюка молода пара намагається налагодити своє сексуальне життя.
 
-2- Animals / Тварини
Реж. ТьюСангард, Данія, 6 хвилин
Короткометражний мультфільм про групу людей, яка застрягла в вагоні метро. Нормальний день перетворюється на справжнє пекло, і пасажири сходять з розуму, гнані бажанням покинути вагон.
 
-3.- Lolz-Ita / Лолз-Іта
Реж. Кеті Боланд, Канада, 11 хвилин
Рутина малого, нудного містечка, в якому живе головна героїня фільму, здається їй страшенно сірою в порівнянні із її популярністю в соціальних мережах, адже вона - справжня зірка Instagram. Але що важливіше, віртуальне життя, повна фальші і облуди, або те невелике, що є у тебе в реальності?
 
-4- Chocolate Heart / Шоколадне Серце
Реж. ХаррісонАткінс, США, 7 хвилин.
Оуен ніколи не торкався теми сексу і відносин в розмові з батьками. Тим більше - після того, як вони перетворилися в кішок. Але сьогодні, за допомогою сусідської дівчини, Оуен дізнається про секс все і навіть більше.
 
-5- Bad Day At The Office / Поганий день в офісі
Реж. Нік Скотт, Великобританія, 10 хвилин
Фільм розповідає про звичайний день в звичайному британському офісі. Правда, в цю повсякденну рутину співробітників входять мазохізм і знущання один над одним.
 
-6- Лижник / Skier
Реж. Анна Носатова, Росія, 13 хвилин
Незалежна, успішна, самотня жінка, яка звикла керувати і командувати чоловіками, раптово потрапляє в ситуацію, в якій вона виявляється безсила. Вона змушена звернутися за допомогою до лижника-незнайомця. Він згоден їй допомогти, але тільки за однієї умови.
 
-7- Pretty Boy / Красунчик
Реж. Кемерон Троуер, США, 32 хвилини
Батько дарує своєму синові Шону, ніч з повією на його вісімнадцятий день народження. Таким чином він повинен «вилікувати» свою ....

Придбати квиток на Програма 18+ можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Програма 18+ відбудеться 10 вересня 2020, 19:30, четвер в Sutra Bar Kamalaya. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.