У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

"AREA 33": ARTBAT at MEGAZAL

25 вересня 2020, 22:00, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія
Увага! Час початку концерту може корегуватися організаторами у день заходу! Початок концерту може бути затримано на одну та більше годин. Сервіс "Інтернет-Білет" не несе відповідальності за зміну часу, точний час початку можно дізнатись у самому місці проведення заходу.

Про подію

AREA 33 - серія аудіовізуальних подій. "На одному подиху"
 
Перша подія поєднує в собі 2 приводу - відкриття нового MEGAZAL на Арт-заводу Механіка; великий концерт тандему зі світовою популярністю - ARTBAT.
 
Backstage
Що включає:
1. Доступ на сцену за артистом протягом усієї події
2. Власні бари і посадка зі столами
3. Окремий вхід без черги
! кількість квитків обмежена
 
Prestage
Що включає:
1. Найбільш ближні місця біля сцени
2. Окремий вхід без черги
! кількість місць обмежена
 
 
Квитки на pre party можна купити тут:
 

Три цеху з віковою історією об'єднаних під одним дахом, в поєднанні з потужним звуком і більше 200 світловими приладами розміщеними в просторі - це магія.
 
Захід охоплює більше 20 000 квадратних метрів території при дотримань всіх рекомендацій МОЗ.
 
Ефектні інсталяції, сміливі світлові рішення, потужна звукова система. І, звичайно, безліч ексклюзивних треків від артистів, які з кожним новим релізом потрапляють точно в ціль.

Творча історія команди ARTBAT налічує всього близько чотирьох років, але вже відзначена великими музичними здобутками. Про високий рівень професіоналізму діджеїв говорить те, що їх з радістю приймають найбільші майданчики світу, в тому числі знаменитий центр світової клубного життя - острів Ібіца.

Хлопці також виступали на серії бразильських вечірок Cercle. Відео з їхнім виступом на вершині гори зібрало мільйонні перегляди в YouTube.
 
 
Треки ARTBAT використовують в своїх сетах Thomas Gandey, Soul Button, Olivier Giacomotto, Solomun, Tale of us, Pete Tong і інші.

Цього року ARTBAT перемогли в найпрестижнішій премії в світі музики DJ Awards в номінації «Прорив року».

Ну, а останнє досягнення команди - вони випустили soundtrack "Keep Control" до фільму "White Lines" на Netflix.

Open door 20:00
Start 22.00
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

"AREA 33": ARTBAT at MEGAZAL відбудеться 25 вересня 2020, 22:00, п’ятниця в Арт-завод "Механіка. Інша Земля". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.