У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Швидкі побачення у Харкові 25+

1 жовтня 2023, 16:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Молодіжна група: дівчата 25+
чоловіки 28+
 
Відвідування захід з дітьми - неможливо!
 
«Побачення наосліп № 1 у Харкові» чи «Експрес-побачення» - це як у американському кіно.
 
Ми робимо дійсно американський формат – 10-12 побачень за 1 вечір, відомий за фільмами «Метод Хітча», «Доктор Хаус» та іншим.
 
Приходять хлопці та дівчата на вечірку, щоб познайомитись один з одним, знайти свою половинку, нових друзів або весело провести час.
Усі сідають за столи по 2 людини (хлопець та дівчина).
На знайомство у кожної пари є 5-7 хвилин.
Потім дівчина залишається сидіти на місці, а хлопець переходить до наступного за номером столу.
Дівчата сидять за столиками, чоловіки пересідають за сигналом ведучого заходу. У кожного учасника є своя анкета, у якій він відмічає особу протилежної статі, який (яка) йому сподобалась (сподобався). 
 
Тут Ви можете зустріти самих різних людей: від власника компанії до вільного художника. Бо питання відносин є актуальним для всіх незалежно від віку та доходу. Пригадуєте гру «Кохання з першого погляду»? Як і у цій грі, після вечірки Ви отримаєте повідомлення, з якого дізнаєтесь з ким співпали Ваші симпатії.
 
Після заходу впродовж 24 годин всі отримують свої результати. Це дуже зручно!
 
Завдяки тому, що проект кожного разу стає все більш відомим, все більше людей знаходять свої половинки. Пари, які знайшли одне одного на заході, обов’язково отримають приємні бонуси та сюрпризи від організаторів Speed dating!
 
Швидкі побачення - це новий формат знайомств нашого міста!
 
Якщо Ви відкрита людина до всього нового, не боїтесь людей та ризикувати - приходьте на Швидкі побачення та отримайте багато емоцій, нові знайомства, а також можливість зустріти своє щастя!
 
Важлива деталь – даний захід виключно для людей які шукають собі пару!
А це означає, що взаєморозуміння та бажання познайомитися -  ГАРАНТОВАНО! ;)

 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Швидкі побачення у Харкові 25+ відбудеться 1 жовтня 2023, 16:00, неділя в FakeRabbit. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.