У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Рідна серцю Україна

Продаж припинено
минула подія

Про подію

До Дня Незалежності України
 
Станіслав Калінін /орган/
Провідні солісти філармонії
 
Улюблені пісні та мелодії України
 
УВАГА, ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!
 
Шановні слухачі!
 
Просимо вас із розумінням поставитися до тимчасових нововведень на період адаптивного карантину в Україні, та правил, що ми з вами зобов’язані дотримуватися на виконання Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 01.07. 2020 року “Про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)”, а саме:
 
1. Працівники Харківської філармонії проводять температурний скринінг відвідувачів концертів. При температурі тіла 37, 2 ° С або ознаках респіраторних захворювань у відвідуванні заходів Харківської філармонії буде відмовлено.
2. Слухачі мають обов’язково обробити руки спиртовмисним антисептиком у спеціально визначених для цього місцях в приміщеннях Харківської філармонії. Ви можете легко знайти антисептик за вказівниками на території вестибюля або санвузла.
3. Слухачі мають уникати скупчення, дотримуватись соціальної дистанції не менше, ніш 1, 5 метра.
4. Тимчасово розміщення слухачів в залі буде трохи незвичним: через одне вільне місце.
5. Співробітники й відвідувачі концертних заходів мають перебувати в приміщенні Харківської філармонії в одягнених масках або респіраторах, що покривають рот на ніс.
6. Не забувайте користуватися милом, що ви завжди знайдете у санвузлах, а також ознайомтеся з інформацією про заходи із запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції на наших інформаційних майданчиках.
 
Просимо вас чітко дотримуватись вказівок адміністрації Харківської філармонії щодо виконання цієї Постанови та звертатися до контролерів у разі виникнення запитань, дотримуватись респіраторної гігієни та не відвідувати заходи в разі відчуття респіраторних симптомів (нежить, чхання, кашель, підвищення температури тощо).

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Рідна серцю Україна відбудеться 24 серпня 2020, 19:00, понеділок в Харківська філармонія. (Органна зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.