У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Музика кіно

Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Музика може втішити, особливо людей із чутливою душею, які ще не розучилися відчувати, співчувати, переживати і не стали циніками»
Е. Морріконе
 
Кінематограф – особливий вид мистецтва, який поєднує в собі елементи літератури, театру, живопису, музики, хореографії. Саме музика дуже часто стає важливим провідником у світ почуттів героїв фільмів. Чимало серйозних композиторів створили мелодії для кіно, тим самим завойувавши ще більшу любов шанувальників своєї творчості. 
 
Саундтреки до відомих кінострічок з часом стали «жити окремим життям», часто звучать у концертних програмах колективів усього світу як надзвичайно популярні.
 
Симфонічний оркестр Харківської філармонії під управлінням маестро Юрія Янка подарує нам незабутній вечір музики з відомих кінофільмів. Звучання оркестру поєднається з сучасними анімаційними технологіями, які супроводжуватимуть мелодії кадрами з фільмів на екрані. Нас очікує музичний «кіносеанс», який своєю неймовірною атмосферою захоплює серця всіх поціновувачів музичного і кінематографічного мистецтва. 
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Музика кіно відбудеться 2 грудня 2021, 19:00, четвер в Харківська філармонія (Велика зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.