У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Святковий концерт органної музики для всієї родини

Продаж припинено
минула подія

Про подію

1 вересня 18:30
 
Органний зал
 
Святковий концерт органної музики для всієї родини
 
Відкриття органного сезону
 
За пультом органа— Сальваторе Пронесті /Італія /
 
Нові емоції, мурашки по шкірі та насолода! Знайомство з унікальним, найбільшим в Україні органом, який побудований знаною німецькою фірмою Alexander Schuke!
 
Чекаємо на вас 1 вересня о 18:30 в Харківській філармонії!
 
Популярна органна музика сподобається й досвідченому слухачеві, й новачкові! Дуже добре підходить для першого візиту як дорослого, так і дитини від 5-ти років.
 
Сальваторе Пронесті — блискучий виконавець та імпровізатор, концертує в багатьох країнах світу. Проведіть корисний пізнавальний вечір у головне свято для дітей і батьків — 1-е вересня!
 
У програмі твори Марка-Антуана Шарпантьє, Енріко Пазіні, Енніо Морріконе, імпровізації та транскрипції Сальваторе Пронесті.
 
1 відділення:
 
Королівська увертюра
Е. Пазіні. Кантабіле "For you"
Н. Іпполіто. Ligonziana, великий симфонічний марш
Присвята Енніо Морріконе
Джазова токката
Попурі на неаполітанські пісні
Дж. Коггі. Блискучий марш Vita Gaia
М-А. Шарпантьє. Варіації на тему "Тебя, Боже, хвалим"
 
2-е відділення
 
Симфонічна фантазія «Україна»
Танці на органі
Антична Чакона
Віденський вальс
Романтичне Болеро
Італійське танго
Хроматичний ча-ча-ча
Святкова самба
 
Інформація про соліста
 
Сальваторе Пронесті знаменитий не тільки геніальними імпровізаціями, а й органними транскрипціями музики для кіно. Також він створив майстерню «Bottega Organaria» з виготовлення, відновлення й технічного обслуговування органів в Кремоні. Географія концертної діяльності маестро: Бельгія, Німеччина, Польща, Канада, Португалія, Франція, Бразилія, Швейцарія, США та Україна. В день концерту, 1-го вересня, Сальваторе Пронесті відзначить свій 50-річний ювілей.

Придбати квиток на Святковий концерт органної музики для всієї родини можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Святковий концерт органної музики для всієї родини відбудеться 1 вересня 2021, 18:30, середа в Харківська філармонія. (Органна зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.