У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Весняна програма "Love is..."

6 березня 2020, 19:00, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Кохання це… сонячна і трохи меланхолійна Італія. 
 
Кохання це… музика, сповнена теплом сицилійської природи та культури. 
 
Кохання це… коли ти серцем відчуваєш красу кожного звука.
 
Для тих, хто заплющивши очі, через гамір вулиці великого міста може почути шум моря МАСО «Слобожанський» підготував весняну програму  Love is
 
Цей концерт обов’язковий для відвідування, бо такої кількості подарунків та сюрпризів з префіксом «най» в одній програмі ми вам ще не дарували. 
 
Для цього концерту ми зібрали найкращу колекцію сучасної інструментальної музики, для симфонічного оркестру, що надихає. 
 
Love is… це твори одного з найіменитіших сучасних композиторів Італії та одного з найвідоміших авторів світу, пристрасного сицилійця Габріеле Денаро
 
Він написав понад 400 музичних творів, а його творчість спирається на яскраву і багату італійську музичну традицію. Представник однієї з найдавніших і шанованих на Сицилії сімей, земляк композитора Вінченцо Белліні, якого сицилійці вважають національним героєм.
 
Музика Денаро, відома в світі як "Музика душі" - це творчий розвиток музичного стилю Енніо Морріконе. Його мелодії, завжди глибоко зворушливі, вони занурюють нас в самі глибини свого внутрішнього світу.
 
Наступний з титулом «най» – це диригент цього концерту. Сергій Лихоманенко – найкреативніший диригент, що співпрацював з МАСО «Слобожанський». Його програми «Симфобитва», епік-шоу «Кінорганум», «Код Косенка – втрачені партитури видатних українців»   - стали знаковими подіями в культурному житті Харкова. 
 
У пресі Сергія Лихоманенка називають музикантом нової епохи. Молодий, амбітний діяч культури, шоу-бізнесу та кінематографу, режисер власних шоу, кінокомпозитор.
 
Довірити виконувати соло неймовірних творів Денаро ми змогли лише піаністу та композитору Владу Солодовникову. Найхаризматичніший соліст столиці. Він сам пише твори для різних складів, включаючи симфонічну музику, камерно-інструментальну, вокальну, хорову музику. 
 
І вже останній «Най» у програмі – ваш наулюбленішей молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський», який кожну свою програму готує з любов’ю до свого глядача. 
 
Тому до свята Весни, Краси, Жіночності ми запрошуємо вас на романтичну та ліричну програму Love is… для щоб кожен вивів свою особливу формулу «кохання це…»
 
Концерт відбудеться 6 березня о 19.00 у будинку Алчевських (вул Жон Мироносиць, 13). 
ЗВУК ЖИВИЙ!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Весняна програма "Love is..." відбудеться 6 березня 2020, 19:00, п’ятниця в ДК Міліції (Будинок Алчевських). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.