У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

JAMALA

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 4 КВІТНЯ 2020 19:00 НА 22 ЖОВТНЯ 2021 19:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
КОНЦЕРТИ JAMALA У КИЄВІ ТА ХАРКОВІ ВІДБУДУТЬСЯ ВОСЕНИ
Про це співачка оголосила у своїх соціальних мережах.  Jamala зазначила, що мріє якнайшвидше вперше презентувати наживо нову концертну програму, але через карантинні заходи, що діють на території України, вони з командою вимушені перенести виступи на осінь 2021.
“Маю для вас важливу новину. Наші сольні травневі концерти в Києві та Харкові відбудуться восени цього року. Всі квитки, які ви придбали дотепер, будуть дійсними в нові дати, а на їх власників чекатиме невеличкий сюрприз особисто від мене.
Ми з командою неймовірно сумуємо за живими виступами, за вами, та після перемовин прийняли зовсім непросте рішення — змінити дати наших сольників у зв’язку з карантинними обмеженнями, які діють в більшості міст України. Нова програма та перша жива презентація одразу двох альбомів “МИ” і “5:45” відбудеться восени, сподіваюсь, при повному залі та точно в абсолютному єднанні з вами! Люблю і чекаю на зустріч”, — звернулась Jamala до своїх підписників. 
Нові дати концертів та вся необхідна додаткова інформація з’являться вже найближчим часом на нашому сайті. 
 
 
Джамала виступить з концертом-презентацією одразу двох альбомів - «МИ» і «5:45»
 
На концерті в Харкові Джамала презентує нову програму, в неї увійдуть останні сингли співачки «Вдячна», «Вiрю в тебе», що занурюють у світ молодої жінки, яка опинилася в новій реальності сімейного життя, материнства і, звичайно, музики. Також ви почуєте знакові пісні попередніх років.
 
Джамала є однією з найбільш відомих українських співачок і сонграйтерів десятих років. В її арсеналі вже п'ять довгограючих і два міні-альбоми.
 
У минулому році дискографію переможниці Євробачення поповнили відразу два дуети: «Жалi» з хіп-хоп дівою Alyona Alyona і "Эндорфины" з музикантом Pianoбой. Крім цього, у 2019 Джамала записала заголовну пісню для фільму легендарного польського режисера Агнешки Холланд "Ціна правди".
 
ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ JAMALA У Харкові?
 
⁃ Концерт-презентація відразу двох нових альбомів
 
⁃ ви почуєте знакові пісні попередніх років
 
⁃ Нинішня концертна програма - це ідеальний саундтрек для романтичного побачення, навіть якщо у вас двоє дітей
 
Всі квитки, придбані раніше - дійсні! 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

JAMALA відбудеться 22 жовтня 2021, 19:00, п’ятниця в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.