У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Фелікс Шиндер та «Деньги Вперед»

27 листопада 2020, 20:00, п’ятниця
Всі квитки продані
минула подія
Увага! Час початку концерту може корегуватися організаторами у день заходу! Початок концерту може бути затримано на одну та більше годин. Сервіс "Інтернет-Білет" не несе відповідальності за зміну часу, точний час початку можно дізнатись у самому місці проведення заходу.

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 19 БЕРЕЗНЯ 2020 20:00 НА 27 ЛИСТОПАДА 2020 20:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ
ЗАХІД СКАСОВАНО
З питання повернення квитків прохання писати на пошту [email protected]
 
Музичний кооператив «Деньги Вперёд» - хуліганський октет, утворений в 2014 році з рідних і прийомних синів Одеси-Мами.
Відомий насамперед завдяки своєму стилю - суміші вуличного бандитського фольклору, єврейської народної музики і рок-н-ролу - який самі музиканти іменували Odessa Gangsta Folk.
Незалежний дух колективу та сценічна винахідливість - визначили їх особливе місце на полотні української естради. Незабутні одеські містерії, приправлені особливим гумором, фірмовими «фокусами», торгами і непроханими гостями - зробили «Деньги Вперёд» візитною карткою самої Одеси.
Моментальну популярність ледь створеному кооперативу приніс успіх їх соліста Фелікса Шиндера на ТБ-Шоу «Голос Країни».
З цього моменту ще юна група обзаводиться палкими шанувальниками по всій країні, що штовхає Деньги Вперёд до нескінченних турне і постійної студійній роботі.
З 2016 в світ виходить довгоочікуваний дебютний альбом «Золото Стародавніх Одеситів», групі надходять привабливі пропозиції, але волелюбні одесити не поспішають зв'язувати себе контрактами.
Замість цього, засвітившись на всіх радіостанціях, великих сценах, ярмарках і базарах, і перегравши з усіма іменитими особами української естради (серед яких Ніно Катамадзе, Майкл Найман, DePhazz, Океан Ельзи, 5'Nizza, Срібне весілля, СКАЙ, Крихiтка, Garden City Movement, Олег Скрипка (ВВ) і Юрій Кузнєцов), кооператив тут же відправляється відкривати себе новим материкам.
Трансатлантичні гастролі від Південної Америки до Середньої Азії і велотури по Ізраїлю вони хитро поєднують зі зйомками в кліпах, фільмах і телепередачах.
 
Завсідники найбільших фестивалів (Odessa Jazz Fest, Koktebel Jazz Festival, Atlas Weekend, ОМКФ, Woodstock Ukraine, Таки-Да Фест, Kyiv Music Market, Odessa Sea Fest, Цимес Маркет і тд) і лауреати музичних премій (серед яких Народне визнання 2015 - в номінації «Музичне Відкриття Року»), вони пробують себе в нових проектах, беруть участь в благодійних акціях, ведуть власне радіо і навіть видають газету.
 
Паралельно з цим група продовжує розширювати географію і підминати під себе зарубіжну аудиторію, на цей раз європейську. Sommerfestival Der Kulturen в Штутгарті, FolkHerbst Preisverleihung, International Klezmer Festival Fürth - і це тільки в Німеччині! Крім безлічі маленьких сцен, сольних концертів і колаборацій у Франції, Іспанії, Польщі, Бельгії та ...
 
Експортуючи любов до батьківщини в особливо великих масштабах, тільки за 2018 вони зіграли 54 концерту по всьому материку. І були затримані на місці злочину: в німецькому місті Плауен на міжнародному фестивалі фолк-музики колектив отримує приз глядацьких симпатій і наснагу європейських критиків:
 
«... Близькість до моря характеризує місто і спосіб життя. Це почуття життя приваблювало багатьох художників, інтелектуалів і богему, які залишили певний слід в культурі міста.
Група отримує натхнення від такого змішання культур. Вони не уявляють гламурну Одесу з оперним театром і театрами, музиканти групи свідомо малюють іншу картину своєї батьківщини. Це світ дрібних шахраїв, злодіїв, людей, що ведуть вільний спосіб життя. Звук вулиць і дворів. »
 
Найближчим часом анонсується вихід другого альбому кооперативу. Зібраний переважно з авторського матеріалу, він висловить незалежний дух, музичну варіативність групи і свободу від жанрових обмежень.
----------------------
Деньги Вперёд - це дорожня валіза з подвійним дном.
Музичний кооператив Деньги Вперёд - Одеська містерія, в самому серці далекої пригоди, де ніхто не знає що з ним станеться: людний ярмарок, прання, торги і непрохані гості.
--------------------
Є таке місто в світі, де фольклор - нехай і танці з бубном, і намиста, і баранячий ріг - але все-таки щось зовсім знайоме кожній бунтівної душі.
 
Будні буднями, а навіть в порожньому залі кооператив зробить вам аншлаг.
Ностальгія оптом і на вагу. Концерт, з якого кожен понесе щось своє.
Деньги Вперёд - це повна маршрутка людей.
Група в гастролях схожа швидше на експедицію.
------------- 
Деньги Вперёд - це два купе музикантів.
Деньги Вперёд - це коли вам не потрібно платити за Тиждень Моди.
Деньги Вперёд - це коли таємне стає явним. 
Деньги Вперёд - це все краще правнукам!
Деньги Вперёд - це таємна пропозиція заощадити;)
В їх жилах тече кров далеких нащадків Колумба.
 

 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Фелікс Шиндер та «Деньги Вперед» відбудеться 27 листопада 2020, 20:00, п’ятниця в Клуб "Корова". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.