У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Запорізький ТЮГ. Вистава «Апельсинова принцеса»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Апельсинова принцеса» в Харкові!
У Харківському державному академічному драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка відбудеться дитяча музична казка «Апельсинова принцеса». Отже, вирушаємо у Італію! Там принц Тарталья хворіє на іпохондрію. Не їсть, не радіє, а тільки весь час повторює: «Днем раніше, днем пізніше». Тож король вирішує запросити жартівника Труффальдіно. Але й Труффальдіно не може зарадити біді сам. А давайте влаштуємо карнавал? Свято з музикою, танцями та піснями! Тарталья лише слабо посміхається на це. А от його тітка Кларіче та лікар Леандро у захваті! У них є підступний план.
 
Дитяча музична вистава
Лікар каже, що для одужання принца потрібно піти в сад чаклунки Клеонт та знайти там зачарований апельсин. Тому на Тарталью та Труффальдіно чекають пригоди, небезпека та кохання!
 
Щоб потрапити на дитячу музичну виставу «Апельсинова принцеса» в Харкові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 50 до 100 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.
 
Режисер-постановник — Олександр Фортус
Художник-постановник — член Національної спілки художників України Тетяна Власенко
Хореограф — Маріанна Фортус
У виставі грають:
 
заслужені артисти України:
Любов Фриган
Юрій Драненко
Катерина Макоєд
Тетяна Арикова
Ілона Василенко
Назар Баранніков
Олег Абакуменко
Петро Желєв
Катерина Заплавна
Яна Новицька
Віктор Латишев
Анна Симонова
Дар’я Чебаненко

Придбати квиток на Запорізький ТЮГ. Вистава «Апельсинова принцеса» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Запорізький ТЮГ. Вистава «Апельсинова принцеса» відбудеться 23 січня 2020, 11:00, четвер в Харківський театр ім. Т.Г. Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.