У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

The Beatles Tribute - Liverpool Legends

6 березня 2020, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Liverpool Legends
The Beatles Tribute Show
 
Всесвітньо відомий колектив Liverpool Legends, заснований рідною сестрою Джорджа Харрісона - Луїзою Харіссон, вперше виступить в Україні вже навесні 2020 года!
 
Liverpool Legends привезуть програму «The Greatest Hits», що охоплює всю історію найбільшої групи всіх часів - The Beatles.
Завдяки ретельній увазі до кожної музичної деталі, поряд зі зміною костюмів, вінтажними інструментами і спецефектами, Liverpool Legends створюють приголомшливу атмосферу живих концертів The Beatles! Саме тому, концертний графік колективу розписаний на роки вперед.
 
За історію існування Liverpool Legends досягли вражаючих результатів, ось тільки деякі з них:
Далі 4 концерти на величезному стадіоні Rose Bowl в Пасадені, штат Каліфорнія, зібравши 160 000 глядачів!
Виступали у всесвітньо відомому Карнегі-холі в Нью-Йорку, де The Beatles виступили в 1964 році відразу після шоу Еда Саллівана;
Номіновані на премію Греммі за роботу над альбомом «Fab Fan Memories»;
Настільки вразили знаменитого голлівудського продюсера Джеррі Брукхаймера ( «Пірати Карибського моря», «Скарб нації»), що отримали запрошення знятися у фільмі про Бітлз - групі, яка назавжди змінила хід музики і світ;
Удостоєні нагород «Краща група», «Найкраще шоу», «Найкраще шоу-присвята» і отримали престижну премію «Артиста року» (Visitors 'Choice Award for Entertainer of The Year);
Стали хедлайнерами International Beatles Week ( «Міжнародного тижня Бітлз») в Ліверпулі, де 100 000 фанатів заповнили вулицю Вікторія, щоб почути їх концерт;
У Liverpool Legends є свій театр в Бренсоні, штат Міссурі, де вони виступають протягом всього року.
 
Зовсім недавно Liverpool Legends здійснили поїздку по світу, граючи в історичних місцях, таких як The Cavern Club в Ліверпулі, записувалися в знаменитій Abbey Road Studios в Лондоні. Вони виступали з Денні Лейн (співзасновник Wings з Полом Маккартні), Пітом Бестом (оригінальний барабанщик The Beatles) і Boston Pops.
 
Якщо Ви хочете наповнитися духом Бітлз, відчуваючи як по шкірі біжать мурашки на пісні «Hey Jude», випробувати стискає груди ностальгію на «Yesterday», якщо для Вас і Ваших друзів фраза «Come together» - це пароль, а «Let it be» - девіз по життю, тоді ласкаво просимо на борт нашого жовтого підводного човна і до швидкої зустрічі з легендою!
 

Придбати квиток на The Beatles Tribute - Liverpool Legends можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

The Beatles Tribute - Liverpool Legends відбудеться 6 березня 2020, 19:00, п’ятниця в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.