У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Відблиски ті. Крещендо

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Театралізований концерт Aza Nizi Maza і Piano 119
 
Запрошуємо в Харківську філармонію на  театралізований концерт — спільний проект художньої студії Aza Nizi Maza і напрямку філармонії Piano 119. Він відбудеться в руслі молодіжних концертів нової та авангардної музики search in.
Також у фойє філармонії буде виставка робіт учнів студії, прийти подивитися яку можна заздалегідь, починаючи з 17:45
 
Все змішалося в нашому домі: кольори, звуки, слова, ролі, умовність і реальність.
Реальність стане умовною — ви потрапите на концерт нової та авангардної музики, який перев'ється і зіллється з театральним дійством з акторами в мізансценах і декораціях з завісою, задником і монументом, чайником, лампочкою і багато ким і чим ще, яке буде супроводжуватися і переплітатися розповідями та розмовами про музику та дитячу творчість.
 
Під час концерту ми поговоримо про життя в художній студії Aza Nizi Maza, про те чому дитячу творчість не можна розміщувати на задвірках культури, тоді як її місце в самій серцевині, про серйозність і глибину того, що найчастіше вважають незначним, а то і зовсім відмахуються.
 
Об'єднавчою темою концерту стане синестезія. Дізнаємося на що вона здатна і навіщо потрібна. А, сміємо запевнити, вона може стати вам у пригоді. Розповіді про музику будуть обертатися навколо неї.
 
По завершенні концертно-театральної програми — звичне для концертів search in спілкування всіх з усіма на всілякі теми. Цього разу поговоримо в просторі художньої виставки у фойє філармонії.
 
***
 
Юна учениця студії Aza Nizi Maza якось категорично заявила: «Ви повинні поважати дитячу творчість!»
Запрошуємо переконатися в правоті її слів, подивуватися, порадіти та доторкнутися до усього того неймовірного та святкового, що буде відбуватися у нас цього січневого вечора.
 
Приходьте! Буде багато всього і все не передати, слова відмовляються служити, а тому — ось список учасників і музична програма:
 
Ведучі:
Микола Коломієць
Катерина Лозенко
Олексій Михайлов
 
Актори:
 
Муза - Дар'я Халіна
Композитор - Юрій Штайда
 
Музична програма:
 
• Олів'є Мессіан, «Різдво» з циклу «20 поглядів на Немовля Ісуса». Ірина Денисенко /фортепіано/
• Дьордь Лігеті, Угорський рок. Сергій Корепанов /клавесин/
• Лепо Сумера, Quasi improvisata (для віолончелі та фортепіано). Гліб Толмачов /віолончель/ Яків Воскобойніков /фортепіано/
• Йорг Відман, Фантазія для кларнета соло. Владислав Петрик /кларнет/
• Себастьян Андроне-Наканіші, «Ефект метелика» для фортепіано в 4 руки. Ігор Седюк та Олег Копелюк /фортепіано/
• Катерина Палачова. «Крещендо» на вірші Миколи Коломійця, для дитячого хору органу і солістки. Хор «Весняні голоси», Станіслав Калінін /орган/, Олександра Кузьміна /меццо-сопрано/

Придбати квиток на Відблиски ті. Крещендо можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Відблиски ті. Крещендо відбудеться 23 січня 2020, 18:30, четвер в Харківська філармонія. (Органна зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.