У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

«Паразити» Пон Джун Хо. Кінопоказ і обговорення

5 грудня 2019, 19:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Кіноклуб Magnolia. 
Кінопоказ і обговорення переможця Каннського кінофестивалю цього року – гостросоціальної трагікомедії-фарсу-трилеру «Паразити» південнокорейського режисера Пон Джун Хо.
 * Дивимось в оригіналі (як задумано автором) з українськими субтитрами.
 
* Фільм високої візуальної естетики, що її створено творчим тандемом режисера й оператора Кун-По Хон – разом вони зняли  славнозвісного «Снігобура» (чи «Крізь сніг»); а ще роботою Кун-По Хона ми насолоджувалися разом у Кіноклубі в «Спалення» (чи «Палаючий») ще одного південнокорейського улюбленця Лі Чхан Дона. Тож, це необхідно дивитися саме на великому екрані.
 * «Паразити» висунуті від Південної Кореї на «Оскар»-2020, як претендент на премію Найкращий фільм іноземною мовою і вже пройшли до лонг-листу. З ДУЖЕ великою ймовірністю фільм стане номінантом.
 
Сюжет: у сім'ї чотирьох безробітних – похмурі життєві перспективи. Ситуація змінюється, коли старшому синові пропонують високооплачуваний приробіток репетитором. За допомогою сестри він робить фальшиві документи про освіту та приходить до розкішного маєтку заможного бізнесмена. Справивши гарне враження, старший син дізнається про ще одну відкриту вакансію, і у нього з'являється дуже незвичайний план з працевлаштування сестри...…
 
«Паразити», Південна Корея 2019.
 Режисер, автор сценарію: Пон Джун Хо («Окча», «Снігобур», «Спогади про вбивство»). 
 Оператор: Кун-По Хон («Спалення», «Снігобур»).
 Жанр: трагікомічний трилер.
 Вікова рекомендація: 16+. Хронометраж: 131 хв. 
 Мова: оригінал (корейська) + українські субтитри.
 
Коли: 5 грудня, четверг, 19:00.
Де: вул. Скрипника, 14-А. Invite hub
(навпроти Культ.Центру Київського р-ну (ех «ДК Связи»), ґанок з табличками Германського консульства, ILF, Invite Hub)
 
Як: великий екран, якісна картинка (full-hd проектор), розподілена акустика, зручні крісла. Культурно, без попкорну, дзвону та світла в очі телефонів, розмов під час перегляду.
Що окрім фільму: вступна лекція до, загальне обговорення, обмін думками, розкриття незрозумілого та впущеного після перегляду.
 
Вільна розсадка в залі, квиток не прив’язаний до ряду та номеру крісла.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

«Паразити» Пон Джун Хо. Кінопоказ і обговорення відбудеться 5 грудня 2019, 19:00, четвер в Кіноклуб «Magnolia». За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.