У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Мюзикл "Кто спасет Диснейленд"

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Уявляєш собі зустріти новий рік в справжньому Палаці? Це місце де зустрічаються дивовижні чудеса, де казка оживає і мрії стають реальністю! У новорічний час Палац Студентів стає саме таким місцем! Адже за дверима нашого Палацу вас чекає справжня казка. Приготуйтеся затамувати подих, бо ми готуємо для вас безліч несподіваних сюрпризів у всіх холах Палацу, поки на головній сцені Палацу проходити кращі новорічні шоу для всієї родини! Давайте святкувати разом у Палаці!

Мюзикл «Хто врятує Діснейленд»
Від творців Гранд-шоу «Змова в Діснейленді».
 
Нові та старі герої, яскраві костюми, пісні і танці, багатопланова відео-проекція, унікальні декорації, приголомшлива гра акторів!
 
Найвідоміші і улюблені герої в грандіозному мюзиклі «Хто врятує Діснейленд?» У виконанні талановитих харківських артистів - солістів професійного естрадного театру Палацу студентів. Новорічний бал в Діснейленді під загрозою - зло хоче взяти реванш і підпорядкувати собі героїв добрих казок. Вороги об'єднуються і зачаровують принцесу Ельзу Холодне Серце, щоб вона не змогла протистояти їм своєї могутньої силою. Чи вдасться героям Діснея розбудити Ельзу і врятувати Діснейленд?
 
На фото сцени з Гранд-шоу «Змова в Діснейленді». У мюзиклі «Хто врятує Діснейленд» все буде ще яскравішим і цікавішим!
 
 
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Мюзикл "Кто спасет Диснейленд" відбудеться 27 грудня 2019, 14:00, п’ятниця в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.