У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Slaughter To Prevail

15 грудня 2019, 19:00, неділя
Перенесення майданчика
минула подія

Новий майданчик

Про подію

Slaughter To Prevail - колектив утворився в 2014 році Олександром Шиколаєм (більше відомий як Alex Teribble, якого ви можете знати по підірвавшим інтернет каверам на Youtube) і гітаристом Jack Simmons (засновник і учасник групи Acrania).
 
У 2015 році був випущений EP "Chapters of Misery", дебютний кліп на сингл Hell (Пекло) з даного релізу набрав 4 мільйони переглядів. Надалі колектив був підписаний на лейбл Sumerian Records (After the Burial, Asking Alexandria, Betraying the Martyrs, Born of Osiris, Periphery, The Faceless, Oceano).
 
Влітку 2016 року група вирушає у свій перший тур по Америці під назвою The Summer Slaughter Tour 2016. У 2017 році був випущений альбом "Misery Sermon", який, як і перший EP, здобув успіх по всьому світу.
 
Що стосується жанру хлопці видають жирний стафф з найпотужнішим вокалом, вдало змішуючи дезкор і дезметал. Вважаються одними з фаворитів у даних жанрах з молодих колективів, що заслужили всесвітню любов від слухачів метала.
 
На поточний момент колектив активно турить по всьому світу, поділяючи сцену з такими відомими виконавцями, як Cannibal Corpse, Whitechapel, Oceano, Chelsea Grin, Nile, After the Burial, Suffocation, Carnifex, Revocation, Krisiun і Ingested і багатьма іншими.
 
Склад:
Олександр Шиколай - вокал
Михайло Петров (My Autumn, HYDRA) - бас
Євген Новіков (ex Katalepsy) - ударна установка
Robert Brown (So This Is Suffering) - гітара
 
  

Придбати квиток на Slaughter To Prevail можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Slaughter To Prevail відбудеться 15 грудня 2019, 19:00, неділя в LF club. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.