У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

DZIDZIO (ДзиДзьо)

7 квітня 2014, 19:00, понеділок
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Улюбленець молоді - мегапопулярний гурт DZIDZIO розпочинає перший всеукраїнський концертний тур! Упродовж лютого-березня 2014 року музиканти виступлять зі шоу-програмою у 12 містах України – Новоград-Волинському, Луцьку, Володимир-Волинському, Чернівцях, Ужгороді, Ковелі, Коростені, Умані, Вінниці, Полтаві, Черкасах та Харкові. 
Квитки на виступ гурту у деяких містах проведення концерту вже розпродано на 90-100%. Адже на сьогодні гурт DZIDZIO не лише підтримує свій статус у якості мегазірки інтернету, фан-клуб якого в соціальній мережі «ВКонтакті» є найбільшим в Україні і перевищує 187 тис. прихильників, а кількість переглядів роликів гурту лише на офіційному каналі «Дзідзьо» в «YouTube» за рік перевищила 11 млн. 
Антигламурний гурт активно просувається і в українському медіа просторі - його запрошують на ефіри вітчизняні радіостанції та телеканали, а соліст гурту - Дзідзьо став ведучим популярного шоу на «Новому каналі» «Заспівай, якщо зможеш». 
В травні минулого року року відбулась визначна подія в історії гурту — сольний концерт на стадіоні «Арена Львів». МЕГАКОНЦЕРТ гурту став знаковим для гурту DZIDZIO. Вони перші, хто провів концерт на новому стадіоні, що був збудований до «Євро 2012» і зібрали 25 000 глядачів.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

DZIDZIO (ДзиДзьо) відбудеться 7 квітня 2014, 19:00, понеділок в ККЗ "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.