У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

KINOMAYDAN.UA. COMEDY

27 жовтня 2019, 20:30, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Кіноальманах кращих робіт Мінського міжнародного фестивалю короткометражного кіно "Kinosmena". Всі фільми мають велику кількість нагород на Міжнародних кінофестивалях, а деякі фільми будуть показані в Україні вперше.
 
Країна: Британія, Франція, Іспанія, інші країни.
 
усі фільми на мові оригіналу з українськими субтитрами
 
Програма показу:
Школа потрясіння / School of Shock
Великобританія / Steven Dorrington / комедія / 3:00
Непорозуміння між матір'ю і дочкою стає причиною серйозних проблем, коли шестирічна Ізабель проходить співбесіду в приватну школу.
 
Швидкі побачення / Speed Dating
Франція / Daniel Brunet / комедія / 8:00
У нього тільки 7 хвилин спокусити її. Якщо він не встигне, то вона вибухне ...
 
#кого вбивати
Росія / Павло Іванов / комедія / 8:00
Кожен з нас вільний. Всі шляхи відкриті. Говори і роби те, що вважаєш за потрібне. Але будь готовий пояснити те, що робиш і зробити те, що говориш ...
 
Парк / Parque
Іспанія / Mateo Cario / комедія / 10:00
Луї в передчутті чекає побачення, однак на своєму шляху він зустрічає незвичайну дитину. Скоро він дізнається, як швидко все в житті може змінитися, поки він всього лише чекає свою дівчину.
 
Ловігація / Lovigation
Великобританія / Daniel D.Reimer / комедія / 11:00
"Любовна навігація" - це історія про невдаху в коханні шофера, який в питанні амурних справ довіряє порадам свого автомобільного навігатора, щоб завоювати серце жінки, яка найняла його на роботу.
 
М'ясник / The Chop
Великобританія / Lewis Rose / комедія / 17:00  
Це комедія про харизматичного кошерного м'ясника Йоссі, який втрачає роботу. І вирішує прикинутися мусульманином для того, щоб отримати роботу в халяльної м'ясній крамниці.
 
Ну здраствуй, Оксана Соколова
Росія / Кирил Васильєв / комедія / 22:00
У центрі сюжету – невдаха актор Ілля, який влаштувався на роботу провідним "Чоловічого радіо". Ілля відзначає цю подію бурхливої вечіркою, після якої у нього начисто пропадає голос. Півгодини до ефіру, прайм-тайм, підписаний контракт - Ілля в паніці ... Єдиний вихід - укол в голосові зв'язки. Тільки це, як запевняють лікарі, може врятувати ситуацію. І ось ведучий перед мікрофоном ...

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

KINOMAYDAN.UA. COMEDY відбудеться 27 жовтня 2019, 20:30, неділя в Кінотеатр "Боммер". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.