У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Концерт джазової музики "Від Баха до Бітлз"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Учасники Київського квартету саксофоністів дуже люблять експериментувати і дивувати музичних гурманів незвичайним трактуванням відомих класичних і джазових шедеврів. І на цей раз програма концерту, як завжди, нестандартна і вражаюча. Вона подарує слухачам справжнє естетичне задоволення від відмінно соковитого звучання саксофона під час виконання творів відомих композиторів: Баха, Моцарта, Чайковського, П'яццоли, Коріа... Також, у програмі вечора прозвучить і музика легендарної «ліверпульської четвірки» - групи « Бітлз ». А ще, разом з Київським квартетом саксофоністів виступатиме спеціальний гість - піаніст Сергій Давидов.
 
Програма: твори Й.С. Баха, В.-А. Моцарта, П. І. Чайковського, А. П'яццоли, Ч. Коріа, групи «The Beatles».
 
Учасники:
Київський квартет саксофоністів
Юрій Василевич (сопрано)
Михайло Мимрик (альт)
Олександр Москаленко (тенор)
Сергій Гданський (баритон)
Спеціальний гість – Сергій Давидов (фортепіано).
 
Про учасників.
Київський квартет саксофоністів Національної філармонії України створено в 1985 році солістом оркестру Національної опери України Юрієм Василевичем.
 
Колектив виступав у багатьох містах України, а також у різних країнах світу: в Польщі, Франції Бельгії, Греції, Італії, Німеччині, США та Канаді.
 
Квартет отримав: першу премію на Всеукраїнському конкурсі камерних ансамблів у Києві (1987), першу премію та приз "Кришталевий Лев" на Міжнародному джазовому конкурсі у Львові (1989), першу премію на Міжнародному конкурсі духових оркестрів та камерних ансамблів у м. Рівному(1996).
 
Визнаний кращим колективом на Міжнародному "Музик-фесті" (1993), на Міжнародному конкурсі у м. Росток (Німеччина, 1997), а також на Міжнародному фестивалі слов'янської музики в Парижі (1998).
 
Брав участь у Всесвітньому конгресі саксофоністів, присвяченому 150-річчю створення саксофона, в м. Анже (Франція, 1990), 10-му Всесвітньому конгресі саксофоністів, м. Пезаро (Італія, 1992), Європейському конгресі кларнетистів та саксофоністів, м. Будапешт (Угорщина, 1996), в 11-му Всесвітньому конгресі саксофоністів, м. Монреаль (Канада, 2000).
 
Сергій Давидов – джазовий піаніст, композитор, аранжувальник, доцент кафедри музичного мистецтва естради та джазу Харківського національного університету мистецтв та культури ім.І.П.Котляревського, кандидат мистецтвознавства, лауреат міжнародних та всеукраїнських джазових фестивалів.
 
Партнер: Національна концертна агенція UKR Artists.

Придбати квиток на Концерт джазової музики "Від Баха до Бітлз" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Концерт джазової музики "Від Баха до Бітлз" відбудеться 11 жовтня 2019, 18:30, п’ятниця в Харківська філармонія. (Органна зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.